1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

EKMEK TEKRAR ZAMLANDI

EKMEK TEKRAR ZAMLANDI
Bu haber 21 Haziran 2021 - 10:25 'de eklendi ve 497 views kez görüntülendi.

POZANTI’DAN KISA- KISA

EKMEK TEKRAR ZAMLANDI

Yurt genelinde, çeşitli il ve ilçelerde değişik fiyatlarla satılan ekmek, tekrar zamlandı.

Pozantı da,  uzun bir süreden beri 200 gram ekmek, 1.50 liraya satılmakta iken,  Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığının, aldığı kararlar doğrultusunda, Adana Merkez ve İlçelerinde, ekmek 17 .06. 2021 tarihi itibarıyla aynı gramajdan, 1.75 liradan satılmaya başlanmış idi.

Pozantı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Yunus Aytekin, yaptığı açıklamada, zammın Ramazan Ayı öncesinde yapıldığını, bu uygulamanın ise, kısa bir süre geçerli olduğunu, sonrasında da tekrar eski fiyatına çekildiğini belirtti. Aradan geçen süre zarfında, ekmek üretimi ile ilgili girdilere yapılan zamlar sonrası, Pozantı’da ekmek tekrar 1. 75 Liradan satılmaya başlandı.

SİNEK ISIRIYOR

Yaz mevsiminin gelmesinin yanı sıra, insanların pencere ve kapılarının açık tutuyor olması, sinek yayılmasını da birlikte getirdi.

Pozantı da, sinekle mücadelenin yetersiz kalması, larva mücadelesinin yapılamıyor olması,   bu haşerenin, her gecen gün üremesine de imkan sağlıyor. Adana Büyükşehir Belediyesinin, hizmet alanı içerisinde bulunan sinekle mücadelenin, yeteri kadar yapılamıyor olması, Pozantı’lılar tarafından şikayet konusu olmaya başladı.

Sinek mücadelesiyle ilgili, yeterli hizmet verilememesi halinde,  bu şikayetler giderek artacak olup,  Pozantı’lılar her an sinek ısırığı ile, karşı -karşıya kalmaya devam edeceklerdir.  

ÇAY DÖNDÜ

Yaklaşık,  bir haftadan beri Azerbaycan da bulanan, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay döndü. 2-0  Mağlubiyetimizle sonuçlanan, Türkiye – Galler maçını da seyir ettikten sonra, kendi sanal ortamından yaptığı paylamışlarından öğrendiğimiz kadarı ile, Başkan Çay Azerbaycan da bazı inceleme ve ziyaretlerde bulunmuş.  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER