1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

EKMEK ZAMLANDI HALK EKMEK KALMADI

EKMEK ZAMLANDI HALK EKMEK KALMADI
Bu haber 29 Kasım 2021 - 15:12 'de eklendi ve 1.880 views kez görüntülendi.

Fiyat Artışları Sonrası Ekmek 2.25 Kuruş oldu.

EKMEK ZAMLANDI HALK EKMEK KALMADI

Döviz kurunun artışının yanı sıra, her geçen gün artan enflasyon ve beraberinde getirdiği  zamlar, halkın en önemli gıda maddesi olan ekmeği de etkiledi. Pozantı’da  1.75 Kuruşa satılan ekmek, 25 Kasım 2021 Perşembe günden itibaren 50 Kuruş zamlanarak 2.25 Kuruştan satılmaya başlandı. Ekmek üretiminin, en önemli girdileri olan un, doğalgaz, elektrik, akaryakıt ve benzeri gibi ürünlere peşe -peşe yapılan zamlar sonrası, ekmek fiyatları da bu paralelde artış göstererek zammı kaçınılmaz hale getirdi.

HALK EKMEK

Ekmek fiyatının artması ile birlikte, Pozantı’lılar Halk Ekmek Satış Büfelerine yöneldiler.

Adana Büyükşehir Belediyesince, Kamışlı ve Pozantı’ya gönderilerek tanesi 1 Liradan üç satış büfesi aracılığı ile halkın hizmetine sunulan, Halk Ekmeği alabilmek için, vatandaşlar sabahın  çok erken saatlerinde, Zafer Mahallesi ve Ziraat Bankası arkasında bulunan, halk ekmek satış büfeleri önünde, uzun kuyruklar oluşturdular. Ve Halk Ekmek de bu talep yoğunluğu karşısında kısa sürede tükendi. Vatandaşlar, Halk Ekmeğin çok daha fazla miktarda Pozantı’ya gönderilmesi için, CHP İlçe Başkanı Şenol Eroğlu’na, başvuruda bulundular. ( Haber Merkezi)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER