1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Emeklilere Hizmet İçin Yola Çıktım.

Emeklilere Hizmet İçin Yola Çıktım.
Bu haber 31 Mayıs 2021 - 8:35 'de eklendi ve 547 views kez görüntülendi.

Matbaacı Tuncer Yılmaz:

Emeklilere Hizmet İçin Yola Çıktım.

Pandemi nedeni ile ertelenmiş bulunan, Türkiye Emekliler Derneği Adana Şubesinde, Başkan Adayları çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Adana’lının da, çok yakından tanıdığı Matbaacı Tuncer Yılmaz, sanki yarın seçim olacakmış gibi, ziyaret turlarına devam ediyor.

Pozantı’da da, aynı şekilde destek arayışlarını sürdüren Tuncer Yılmaz, Gazetemizi de ziyaret ederek, şunları söyledi:

“Adana’lı kardeşlerim. Sizlerle sanal ortam aracılığı ile, devamlı yazışmakta olup, dertleşiyorum. Sorunlarınızı ve çözümlerini çok iyi biliyorum. Ben, makam için değil, siz emeklilerin sıkıntılarını bir nebze de olsun, çözümlemek için yola çıktım.

Başkan olduğum zaman, sizin taleplerinizi dinleyerek, sizin için hayırlı olan ne ise, sizinle beraber, en güzelini ve en layık olanını yapacağım.  Takdir sizlerindir. Her türlü kararınıza da, şimdiden saygı duyuyorum” dedi. ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER