1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

EMİNE YAREN: “SANDIK GÖREVLİLERİNİ BEN BELİRLEMEDİM.”

EMİNE YAREN: “SANDIK GÖREVLİLERİNİ BEN BELİRLEMEDİM.”
Bu haber 10 Haziran 2024 - 7:49 'de eklendi ve 280 views kez görüntülendi.

EMİNE YAREN: “SANDIK GÖREVLİLERİNİ BEN BELİRLEMEDİM.”

Cumhuriyet Halk Partisi, Pozantı İlçe Örgütünün yaptığı Danışma Kurulu Meclis Toplantısının yankıları ve kulis konuşmaları devam ediyor.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal ile, Yazı İşleri Müdürümüz Hayriye Eroğlu’nun baştan sona kadar takip ettiği ve gazetemizde de yayınladığımız bu toplantı da, yüksek sesle dile getirilen iddia ve gelişmelerin boyutları, her geçen gün giderek genişliyor.

ZİYARET

Geçen hafta haberleştirdiğimiz bu yayınımızın, bir bölümle ilgili olarak Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı İlçe Örgütü Bilişim Sorumlusu Emine Yaren, Gazetemizi ziyaret etti.

Danışma Kurulu Meclis Toplantısında  bazılarının yaptıkları konuşmalarda, kendisinin  adını vermeden, sandık görevlilerinin tespitinin sanki kendisi tarafından yapılmış şeklinde gösterildiğini,  bundan kaynaklanan başkanlık kaybının sorumluluğunun da, şahsına  yüklenmek istendiğini belirterek, aşağıdaki açıklamayı yaptı:

AÇIKLAMA

“Seçim sürecinde sandık görevlilerinden kaynaklanan hatanın, bana yüklenmek isteniyor olması, asla gerçeklerle bağdaşmamaktadır. Ben, sandık görevlilerini tek başıma yazmadım.  İsimleri tespit eden de ben değilim. Bu kesinlikle böyle biline. İsim tespitleri, İlçe Yönetim Kurulunca alınan ortak karar doğrultusunda yapılmış olup, bir sorumlu aranmak isteniyorsa, bu sadece ben değilim. Sorumlu, İlçe Başkanlarımızda  dahil, Yönetim Kurulumuzun tamamıdır. Kamu oyununda bunu böyle bilmesinde yarar var.” Dedi.  ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER