1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Esendemir; “Milletimizin İradesinden Öte Güç Yok!”

Esendemir; “Milletimizin İradesinden Öte Güç Yok!”
Bu haber 18 Temmuz 2022 - 14:20 'de eklendi ve 371 views kez görüntülendi.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, insanlık tarihine kahramanlıklarıyla adını yazdırmış yüce Türk milletinin, 15 Temmuz 2016’da vatanına, bayrağına ve toprağına ne kadar sevdalı olduğunu bir kez daha tüm dünyaya gösterdiğini söyledi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yönetim kurulu adına açıklamalarda bulunan Başkan Esendemir, “Vatanımızın birliği ve bütünlüğünde gözü olanlar, millet iradesinin üstünde bir güç olmadığını ve bir milletin istediği zaman neleri başarabileceğini 15 Temmuz’da bir kez daha görmüştür. Her koşulda bağımsız geleceğine sahip çıkan milletimiz, askerine, uçağına, tankına ve cephanesine göz koymak isteyenlere de gereken dersi vermiştir.” dedi.

Gün dolayısıyla Atatürk’ün ‘Özgürlük ve Bağımsızlık Benim Karakterimdir’ sözünü anımsatan Esendemir, şunları kaydetti: “Geçmişten günümüze Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlığına, ülkemizin huzur ve refahına göz dikenlere karşı dağ gibi duran milletimiz, kahraman atalarından aldığı gücü gösterirken, devletiyle kenetlenerek birlik ve beraberliği için canı pahasına ülkesini savunmasını da bilmiştir. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutlarken, vatanımızın birlik ve beraberliği için canlarını feda eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize saygı ve şükranlarımı sunuyorum.”YÖNETİM KURULU ( Basın Bürosu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER