1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ESNAF VE VATANDAŞLARIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

ESNAF VE VATANDAŞLARIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Bu haber 14 Haziran 2021 - 10:18 'de eklendi ve 536 views kez görüntülendi.

Ak Parti Millet Vekili Zembilci Açıkladı:

ESNAF VE VATANDAŞLARIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Siyaset, kulislerden çıkıp sahalara yayılmaya başladı. Ak Parti Teşkilatları, Genel Başkanları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ının, gurup toplantılarında yaptığı konuşmalarda çizdiği rotayı, vatandaşlarla paylaşmak üzere gezi ve ziyaretleri başlattı.  

Genel Başkan Yardımcıları, Millet Vekilleri ve Yerel Yöneticiler önceden yaptıkları toplantılarla, programı oluşturdular. İl Başkanlarının,  teklif ve kararları doğrultusunda oluşturulan seçim bölgelerine, guruplar halinde geziler başlatıldı.

Ak Partinin, her zaman ilgili ve tercih merkezi olan Pozantı da, başlatılan bu siyasi hareketliliğin ilk konuğu, Ak Parti  Adana Millet Vekillerinden Ahmet Zembilci oldu. Bu ziyarette, Ak Parti İlçe Başkanı Necati Şen, Kadın Kolları Başkanı Yasemin Vural Güney, Gençlik Kolları Başkanı Burak Ünal ve bazı Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundular.

Ekip, önce İlçe binasında bir araya geldi. Başkan Necati Şen tarafından yapılan sunumu dinledi. Sonrasında, kalabalık bir heyetle esnaf ziyareti başlatıldı. Pandemi dolayısıyla, esnaflara yapılan destekler konusunda açıklayıcı bilgi veren Millet Vekili Ahmet Zembilci, önerileri de not aldı. Zembilci yaptığı konuşmalarda Ak Partinin, esnafın koruyucusu ve destekçisi olduğunu da ve bunun giderek, artırılarak devam edeceğini de söyledi. Gelecek günlerde de, diğer millet vekillerinin de, Pozantı’ya geleceğini belirtti. Millet Vekili Zembilci, yapılan esnaf ziyareti sonrası Pozantı’dan ayrıldı.    

 ŞEN VE AKPINAR ANKARA’DA

Ak Parti Adana İl Başkanı Yardımcısı ve Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Kürşat Akpınar, beraberinde Pozantı İlçe Başkanı Necati Şen’le birlikte Ankara’ya gittiler.

Akpınar ve Şen ikilisinin, sanal ortamlarından yaptığı paylaşımda, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik ile, çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundukları öğrenildi.  ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER