1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Etkinlik sektörü konfederasyon çatısı altında birleşiyor

Etkinlik sektörü konfederasyon çatısı altında birleşiyor
Bu haber 18 Nisan 2022 - 11:25 'de eklendi ve 426 views kez görüntülendi.

Etkinlik sektörü konfederasyon çatısı altında birleşiyor

Düğün Sektörü İşletmecileri Federasyonu (DÜSİFED), Tüm Etkinlik Sektörü Konfederasyonu (TESKON) çatısı altında birleşme kararı aldı.

Adana, Ağrı, Bursa, Diyarbakır ve Gaziantep Düğün İşletmecileri Derneklerinin birleşerek oluşturduğu DÜSİFED’in genel kurulu Diyarbakır’da yapıldı. Genel kurulda DÜSİFED’in başkanlığına Bursa Düğün Salonları ve Organiazyonlar Derneği (DÜSOD) Başkanı  Cabbar Güler seçildi.

Adana Düğün Salonları ve Organizasyon Derneği (ADSOD) Başkanı Ayhan Şirin başkan yardımcılığına, Diyarbakır Düğün Salon İşletmecileri Derneği (DİSİDED) Başkanı Murat Kaçar  sekreterliğe, Gaziantep Düğün Salonları İşletmecileri Derneği (GADSİD) Başkanı Mesut Yıldız saymanlığa,  Ağrı Düğün Salonları ve Organizasyoncular Derneği Başkanı Yılmaz Dursun da üye olarak yer aldı.

Genel kurulda ayrıca  aynı amaç ve hedefler doğrultusunda, daha önce kuruluşlarını tamamlamış olan EDEF, ADEF ve TEFED Federasyonları ile birlikte Türkiye genelinde tek bir çatı altında birleşerek Tüm Etkinlik Sektörü Konfederasyonu (TESKON) çatısı altında birleşme kararı alındı.

DÜSİFED Başkanı Güler,  aldıkları bu kararla konfederasyon olarak önemli bir güç oluşturacaklarını belirterek,  bu güçle sorunlarının çözümü noktasında daha hızlı hareket etmiş olacaklarını söyledi. ( Haber Merkezi)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER