1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

FAHRİ ÇAY: “YEREL SEÇİMDE OYLARIMIZ CHP’YE”

FAHRİ ÇAY: “YEREL SEÇİMDE OYLARIMIZ CHP’YE”
Bu haber 28 Eylül 2023 - 12:59 'de eklendi ve 350 views kez görüntülendi.

Aile Bağlarımız Artık siyasetimizi Etkilemeyecek Dedi…

 FAHRİ ÇAY: “YEREL SEÇİMDE OYLARIMIZ CHP’YE”

Yerel seçimlere 180 gün kaldı. Siyaset kulisleri adeta arı kovanına döndü. Politikdan ikbal bekleyenler, Parti Genel Merkezlerinin önünde kuyruklar oluşturmaya başlayarak, mavi boncuk dağıtmaya başladılar.  İl ve ilçelerde de aynı hareketlilik artık, kendisini hissettirmeye başladı.

CHP

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi, geçtiğimiz günlerde parti kadrolarında tabana yönelik çalışmalarını  genişletmeye başladılar.  Birimleri artırdılar.  Üst düzey atamaları yapılıyor.  İl ve İlçelere gönderdikleri genelgeler ile de,  Genel Merkezin uygulamalarının  aynısının, İl ve İlçe Teşkilatlarındaki  seçimlerle, işbaşına getirilmesi talimatını verdiler.

POZANTI

Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı Örgütü, İlçe Kongresini 08 Eylül 2023 Cuma gün yaptı. Uzun yıllardan beri, ilk defa iki adaylı yapılan kongre, son derece sakin ve saygı ortamı içerisinde gerçekleştirdi. Mevcut İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, önemli bir oy farkı ile tekrar İlçe Başkanlığına devam onayı aldı. Diğer aday Yusuf Şahin’de,  seçim sonrası Şenol Eroğlu ile birlikte delegelere teşekkür ettiler.

İŞ İNSANLARI

CHP Pozantı İlçe Örgütün de, seçimlerin galibi gençler oldu. Yönetim Kurulunda ve Genel Merkezin talimatı doğrultusundaki yapılanmada, Pozantı  da CHP’ye gönül vermiş olan İş İnsanları  listelerde de yer aldılar.

ZİYARET

CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu 27 Eylül 2023 Çarşamba gün, beraberinde  Basın Halkla İlişkiler ve İş Dünyasından Sorumlu Başkan Yardımcısı Fahri Çay ile, Demokratik Kitle Sivil Toplum ve Gençlik  Örgütlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ferdi Pehlivan ile birlikte, gazetemize bir ziyarette bulundular.

HAZIRLANIYORUZ

CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, örgütün yeni yapılanması hakkında kısa bir açıklama da bulundu. Beraberindekileri tanıtarak, yerel seçimlere çok sıkı bir şekilde hazırlandıklarını, partiye katılan gençlerle daha güçlendiklerini ifade  ederek,  “CHP hem Türkiye de, hem de Pozantı’da çok büyük bir sıçrama yapacaktır. Bu sonuç ile de, partimizi  karalamak  ve seçmen nezdinde yıpratmak  isteyenlere karşı da, vatandaşlarımızı  çok büyük ve anlamlı bir cevap verecektir” dedi.

ÇAY: “ OYLAR CHP’YE”

Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı Örgütünde Basın Halkla İlişkiler ve İş Dünyasında Sorumlu  Başkan Yardımcısı Fahri Çay’ın yaptığı bir açıklama, çok dikkat çekici oldu. Fahri Çay, kısa ve net olarak şunları söyledi:

“Ben geçmişte aile bağlarımdan dolayı, oyumu rahat bir şekilde kullanamadım.  Bunun da üzüntüsünü ve vicdani sorumluluğunu hep yaşadım.  Ama artık şu çok iyi biline ki. Ben Fahri Çay olarak, bundan sonraki oylarımı aile bağları çerçevesinde değil, hür iradem ve vicdanımla kullanarak, Cumhuriyet Halk Partisine vereceğim.  Görev almamın en önemli nedenlerinden birisi de, bu kararımı aldığım görevle bütünleştirerek, kamuoyuna da gerekli mesajı vermektir” dedi.

PEHLİVAN: “ BELLİYİZ”

Yeni oluşum sonrası, Cumhuriyet Halk Partisinde Demokratik Kitle Sivil Toplum ve Gençlik Örgütlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ferdi Pehlivan da  şunları söyledi:

“Hepimizin ortak amacı Pozantı’ya hizmettir. Bizim zaten aile olarak yönümüz bellidir. Bu yeni oluşumda aldığım görevle, artık aktif bir şekilde CHP örgütü için, kapı, kapı, mahalle -mahalle dolaşarak, ilkelerimizi ve ülkemize yapacağımız hizmetleri herkese tek- tek anlatacağız.  Benim geniş bir çevrem var. Bu çalışmalarımda gençlerden de büyük destek alacağımıza şimdiden inanıyoruz” dedi.

DİĞERLERİ

CHP Pozantı İlçe Örgütünde yeni yapılanmada görev alan diğer Başkan Yardımcıları ise şöyle:

“Ercan Erdem İlçe Sekreteri, Mali İşler Sorumlusu Yaşlı Ve Engellilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Feride Gumru, Bilişimden Sorumlu Emine Karcı, Eğitim ve Kadın Sorumlusu Başkanı Yardımcısı Şerife Özkul, Örgüt ve Hukuk İşleri Sorumlusu Başkan Yardımcısı Ahmet Tüfekçi,  Emekliler ve İnanç Guruplarından Sorumlu Başkanı Yardımcısı Rasim Yavuz, Kırsal Bölge Tarım ve Muhatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı İsmail Canatan,  Seçim ve Propaganda  Sorumlu Başkan Yardımcısı  İsmail Canatan, Seçim ve Propaganda Sorumlu Başkan Yardımcısı Mevlüt Canpolat, Esnaf ve Çevre İşleri sorumlusu Başkan Yardımcısı Hasan Gürbüz,  Etkinlik ve Eylemlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Karanfildağ.

( Haber: Tamer ÜNAL / Fotoğraflar: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER