1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Fenerbahçe, Cüneyt Çakır’a ateş püskürdü

Fenerbahçe’de federasyona ve hakem Cüneyt Çakır’a olan öfke dinmiyor. Yönetim sessiz kaldığı için camia içinden eleştirilse de bunun nedeni cumartesi günü hain saldırıda verdiğimiz şehitlerdi, Mahmut Uslu da zaten dün suskunluğunu bozdu Yönetimin görüşünü aynen aktarayım: “Bu bir değil, iki değil. Ne yapmak istiyor bu hakemler? Cüneyt Çakır’ın kafası başka yerlerde! Federasyonu da arkasına almış, kafasına göre maç yönetiyor. Kesinlikle kötü niyetli.”

Fenerbahçe, Cüneyt Çakır’a ateş püskürdü
Bu haber 17 Aralık 2016 - 0:37 'de eklendi ve 1.409 views kez görüntülendi.

Fenerbahçe’de federasyona ve hakem Cüneyt Çakır’a olan öfke dinmiyor. Antalyaspor maçında Moussa Sow’un golünü iptal eden, tartışmalı 3 pozisyonda da penaltı vermeyen Çakır, haliyle hedef tahtasında. Ancak Sarı-Lacivertli yöneticiler düne kadar konuşmadılar. Yönetim sessiz kaldığı için camia içinden eleştirilse de bunun nedeni cumartesi günü hain saldırıda verdiğimiz şehitlerdi, Mahmut Uslu da zaten dün suskunluğunu bozdu. Aslında Çakır’ın karşılaşmaya atandığı gün endişe duymaya başladılar. Böylesine bir ortamda ise sert açıklamalar yapıp ortamı germek istemiyorlar. Yoksa Çakır ve federasyon hakkındaki düşünceleri hiç de iyi değil. ‘TEK BİR KULÜP HARİÇ KİMSE MEMNUN DEĞİL’
Fenerbahçe yönetiminin görüşünü aynen aktarayım: “Yeter artık, bu bir değil, iki değil. Ne yapmak istiyor bu hakemler? Cüneyt Çakır, federasyonu da arkasına almış, kafasına göre maç yönetiyor. Nasıl olsa kimse bu adama bir şey demiyor! Beşiktaş hariç, tek bir kulüp bu hakemin yönetiminden memnun kaldığını söylesin. Yurt dışında farklı, Türkiye’de farklı yönetiminden UEFA da rahatsız. Buz gibi penaltıyı vermiyor, buz gibi golü iptal ediyor. Bunların hepsi kasıtlı. Çakır’ın kafası başka yerlerde! Kesinlikle kötü niyetli bir hakem.” ‘BEŞİKTAŞ’A KIYAK YAPILIYOR’
Fenerbahçeli yöneticilerin Beşiktaş’a yönelik de tepkileri var ve Siyah- Beyazlılar’ın kollandığını iddia ediyorlar. Bu konuda da “Rakibimize birçok penaltı çalınıyorsa, hemen hemen her maçta bir kırmızı kart verilmiyorsa ortada haksız bir rekabet vardır ve bu durumda da Beşiktaş’a kıyak yapılıyor demektir” diyorlar.

HABERTÜRK SPOR / MERİÇ MÜLDÜR

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER