1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Gazeteci ÖNAL’ın ŞEHİT damat acısı

Gazeteci ÖNAL’ın ŞEHİT damat acısı
Bu haber 19 Şubat 2017 - 16:36 'de eklendi ve 1.187 views kez görüntülendi.

 

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti ve TSYD üyesi Mehmet Önal’ın damadı, Adana Emniyet Müdürlüğü Yunus Ekiplerinde görevli polis memuru Fırat Ulaş geçirdiği kaza sonucu şehit oldu.

Amanos Dağları’nda bölücü terör örgütü üyeleriyle çıkan çatışmada şehit olan uzman çavuş Salih Kayan’ın cenaze konvoyuna katılmak üzere yola çıkan ancak Fuzuli Caddesi’nde demirköprü mevkiinde kaldırıma çarpıp motorsikletiyle 12 metre sürüklenen Fırat Ulaş şehit olurken, arkasında bulunan polis memuru Gökhan Vuruş yaralandı.

VALİLİKTE TÖREN

31 yaşında 1 çocuk babası şehit Fırat Ulaş için Adana Valiliği’nde bir tören yapıldı. Türk bayrağına sarılı naaşı Asri Mezarlığı’ndan alınan şehit Fırat Ulaş için ilk olarak özgeçmişi okundu. Ardından Adana Müftüsü Hasan Çınar dua etti ve katılımcılardan helallik istedi.

Törene katılan şehidin kayınbabası Mehmet Önal, eşi Fatma Nur Ulaş ve yakınları gözyaşı dökerken, şehidin 3 yaşındaki oğlu Mehmet Efe tören alanında, babasının tabutunun yanına getirildi.

Şehidin naaşı daha sonra ikamet ettiği eve getirilip burada da helallik alındıktan sonra Kabasakal Mezarlığı’nda yapılan törenin ardından yeni oluşturulan Şehitlikte toprağa verildi. Burada yapılan törene şehidin ailesi ve yakınlarının yanısıra Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş, İncirlik 10.Tanker Üs Komutanı Tuğgeneral İsmail Günaydın, Adana Başsavcısı Ali Yeldan, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek, İl Emniyet Müdürü Osman Ak, kamu kurum ve kuruluşların müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşların yanısıra Adana basınından çok sayıda isim katıldı.

Haber Yusuf Aslan

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER