1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

GAZETEMİZ’DEN MEHMET KILINÇKAYA’YA ZİYARET

GAZETEMİZ’DEN MEHMET KILINÇKAYA’YA ZİYARET
Bu haber 18 Nisan 2022 - 11:35 'de eklendi ve 505 views kez görüntülendi.

Sekiz Yıl Sonra Şoförler Odası Başkanlığına Yeniden Seçildi.

   GAZETEMİZ’DEN MEHMET KILINÇKAYA’YA ZİYARET

Pozantı Şoförler Odası Başkanlığına, sekiz yıl aradan sonra yeniden seçilen Mehmet Kılınçkaya’yı, makamında ziyaret ettik. Yeni görevinde başarılar dileyerek, tebrik ettik.

Akçatekir Belde Başkanlığının, tüzel kişiliğinin sona ermesi sonrası, bazı Sivil Toplum Örgütlerinin Başkanlığını yapan Mehmet Kılınçkaya, Pozantı Şoförler Odası Başkanlığı seçimi sonrası, tekrar üç makamlı başkan oldu.

Önceki yıllarda, Akçatekir Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifini kurarak Başkanı olan, sonrasında  Akçatekir Karma Sanayi Sitesi Kooperatifini de kurarak buranın da başkanı olan ve  geçtiğimiz Mart Ayında yapılan, Pozantı Şoförler Odası 7. Olağan Genel Kurulunda da sekiz yıl aradan sonra, yeniden Başkan seçilen Mehmet Kılınçkaya’yı,  Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal  ve Yazı İşleri Müdürümüz Hayriye Eroğlu, ziyaret ederek başarılar dileyerek,  “ HAYIRLI OLSUN” dileğinde bulundular.

Başkan  Kılınçkaya bu ziyaret dolayısıyla büyük bir memnuniyet duyduğunu belirtti. Bu ziyaret dolayısıyla yaptığı açıklamada,  Ankara’ya Genel Merkeze giderek,  yeni plaka kalıpları  tahsis isteğinde bulanacağını  ifade etti.  Kılınçkaya ayrıca Şoför esnafı ile de, aralıklı olarak biraya gelip sorunlar ve çözümleri konusunda da, fikir alışverişinde bulunacaklarını  söyledi. ( Haber Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER