1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI.

GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI.
Bu haber 27 Eylül 2021 - 9:49 'de eklendi ve 486 views kez görüntülendi.

Kaymakam Hüseyin Aydın’dan ilk Çelenk

GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI.

Sakarya Meydan Muhaberesi’nin kazanılmasından sonra, 19 Eylül 1921 tarihinde, TBMM’since Başkomutan Mustafa Kemal ATATÜRK’e, “MAREŞAL” rütbesi ile “GAZİ” ünvanı verildi. 19 Eylül, “GAZİLER GÜNÜ” olarak kutlanmaktadır.

Türkiye Mücahitler ve Gaziler Günü, 19 Eylül 2021 Pazar günü, Atatürk Anıtı önünde Saat 10,00’da Pozantı’da da, törenle kutlandı. Kamu kurum kuruluş Müdürleri ile, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ve bir gurup vatandaş katıldı. Tören sunuculuğunu, Şehit Zafer Sabancı Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmenlerinden, Şakir Yılmaz yaptı.

ÇELENK

Gün dolayısıyla, Pozantı’nın yeni Kaymakamı Hüseyin Aydın ve Belediye Başkanı Mustafa Çay tarafından, Atatürk Anıtına birer Çelenk koydular. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı sonrası, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı, ASB. ÇVŞ Murat Torer yaparak, şehit ve gazilerimizin bizlere birer onur mirası olduklarını, yüreklerimizde ve gönüllerimizde her zaman yerlerin koruyacaklarını, kendilerine minnet ve şükran borcumuz olduğunu belirterek, aziz hatıralarını önünde bir kere daha saygı ile, eğiliyoruz” dedi.  Tören, bu konuşma ile sona erdi. ( Haber Merkezi)  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER