1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

GÖKBEZ OKULU ÖĞRETMENLER HAFTASINDA AÇILIYOR

GÖKBEZ OKULU ÖĞRETMENLER HAFTASINDA AÇILIYOR
Bu haber 22 Kasım 2021 - 10:08 'de eklendi ve 539 views kez görüntülendi.

Yayınlarımız Etkisini Gösterdi…

GÖKBEZ OKULU ÖĞRETMENLER HAFTASINDA AÇILIYOR

Taşımalı eğitim sisteminin, uygulanmaya başlaması ile birlikte, İl ve İlçe Yerleşim Merkezlerinde, 20 Kilometrelik mesafe içerisinde bulunan okullara, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, öğrenci servis tahsisi yapılamıyor olmasının, yarattığı maddi sıkıntıların yanı sıra, bu mahalle ve köylerde bulunan okullarında, kapatılarak öğretmen ve öğrencilerin dağıtılması, okul binaların atıl duruma düşürülmesinin yarattığı olumsuz sonuçlar, eğitimin kalitesini de etkiliyor.  

GÖKBEZ

Pozantı’nın, Merkeze en uzak mahallesi olan Gökbez Okulu, taşımalı eğitim siteminin uygulanmaya başlaması sonrası eğitime kapatıldı.

Öğretmenler dağıtıldı. Öğrenciler merkezdeki okullara kaydırıldı. Bunlara servis tahsis edilememesi nedeni ile de, öğreniciler yazın sıcağının, kışın soğuğunun yanı sıra, D/ 750 Karayolu gibi çok işlek bir güzergah üzerinden, okullarına gidiş -geliş yapmaya başladılar. Veliler ,ekonomik şartlarını zorlayarak, özel öğrenci servisi tuttular. Yanı sıra da, veliler çocuklarına öğle yemeğini de, kendileri  götürmek zorunda kaldılar.

DESTEK

Özel öğrenci servis ücretlerinin de, giderek artması ile birlikte, Gökbez’li öğrenciler ve veliler  büyük sıkıntıya düştüler. Gökbez’liler, Gazetemiz aracılığı ile maddi açıdan kendilerini ekonomik açıdan zorlayan, servis konusunun yanı sıra okullarının da, tekrar eğitime başlaması için yayın desteği istediler.

YAYINLARIMIZ

Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak, halkın hakkının takipçisi olma konusundaki duyarlı yayınlarımız arasında, Gökbez Okulunun ve Velilerin sorunlarına çözüm getirilmesini gündeme taşıdık. Bu yayınlarımız üzerine de, ilgililer harekete geçirdi. 

AÇILIYOR

22 Kasım 2021 Pazartesi gününden itibaren başlayıp, 24 Kasım 2021 Çarşamba gün, resmi törenle kutlanacak olan Öğretmenler haftasında, Gökbez  Okulu da öğrenci ve öğretmenlerine kavuşmuş olarak, tekrar eğitime başlayacak.

Böylece, veliler özel servis ücreti ödemekten kurtulacağı gibi, minik öğrenciler de ailelerine daha yakın bir okulda, tekrar eğitime başlamış olmanın mutluluğunu ve coşkusunu yaşayacaklar. Bu konuda, Pozantı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdaverdi Yıldız’ın, duyarlı çalışmaları da takdirle karşılandı.

DÜZENLENDİ

Gökbez Okulunun, yeniden öğretime başlayacak olması dolayısıyla, Adana Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Pozantı Belediyesi de, okul bahçesinde ve çevresinde gerekli düzenlemeleri başlattılar.

TÖRENLER

24 Kasım Öğretmenler Günü, tüm yurtta olduğu gibi Pozantı’da da, törenlerle kutlanacak. Gün dolayısıyla 24 Kasım 2021 Çarşamba gün,  Saat 10.30’da İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdaverdi Yıldız, bir gurup öğretmen eşliğinde, Atatürk Anıtına Çelenk koyacak. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı sonrası, buradaki tören sona erecek. Programın ikinci bölümü, öğleden sonra  yapılacak etkinliklerle devam ederek,  gün sona erecek. ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER