1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ
Bu haber 19 Temmuz 2021 - 11:51 'de eklendi ve 646 views kez görüntülendi.

GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Cumhurbaşkanlığınca, uygulamaya konulan tasarruf genelgesinden en fazla etkilenen kesim ise, Belediyeler oluyor.

Belediye Başkanlarının, keyfi harcamalarını büyük ölçüde, kontrol altına alan bu tasarruf genelgesinden, en fazla rahatsızlık duyacak olanlar ise, harcamalarda imza yetkisi bulunan, Belediye Bürokratları olacak.

AYVALI GELDİ

Pozantı Belediyesinde, geçtiğimiz hafta bazı bürokratların görev yerleri değişti.

2018 yılı ortalarında, Belediye Başkanı Mustafa Çay tarafından Yazı İşleri Müdürlüğüne atanan Lütfü Şahan, yine Başkan Çay tarafından görevinden alındı. Ve halen Çevre Koruma Müdürlüğüne Vekalet eden ve izinde bulunan, Osman Pekcan’ının yerine, bu göreve vekaleten atandı.

Şahan’dan boşalan Yazı İşleri Müdürlüğüne ise, Belediye Fen İşleri Eski Müdürlerinden Hakan Ayvalı Vekaleten atandı.

YILDIRIM TOPRAĞA VERİLDİ.

Pozantı Milli Eğitim Camiasında, uzun yıllardan beri görev yapmakta olan ve halen Türkan İrfan Akün Çok Programlı Lisesi Müdürlüğünü yapan, başarılı idareci Kamil Yıldırım, geçen hafta içerisinde geçirdiği, ani kalp krizi sonrası, hayata veda etti.

Pozantı’da da, büyük üzüntü yaratan ve genç yaşta aramızdan ayırılan Kamil Yıldırım’ın cenazesi Kabasakal Mezarlığında kılınan, Cenaze Namazı sonrası, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak, Merhuma  Allah’tan Rahmet, kederli  ailesine sevenlerine ve Eğitim camiasına, başsağlığı diliyoruz.   

Okeyi de Elli Biri de Açık Havayı da Özlemişler

Tüm dünya da olduğu gibi, ülkemizde de virüs salgının artış göstermesi ile, alınan tedbirler ve kısıtlamalar arasında, birçok iş yeri de, yaklaşık bir buçuk yıldan beri, bu kapsamada kapalı idiler.

OYUN SERBEST

Başta emekliler olmak üzere, pek çok vatandaşımızın zamanını geçirdiği mekan olan kahvehaneler de, oyun oynamanın da serbest bırakılması, buranın müdavimleri arasında, adeta bayram havası estirdi. Okey, 51, hoşkin, tavla ve benzeri oyunlar, kısıtlamaların bitmesi ile birlikte vatandaşların  tekrar eğlence aracı olmaya başladı.  Böylece, Pozantı Belediyesi Çay Bahçesi de, bu serbestlik sonrası, eski hareketliliğine de kavuşmuş oldu.

BAYRAM SONRASI KIBRIS

Pozantı Belediye Meclis Üyelerinden bazıları, Bayram tatilinin bitişinden hemen sonra, 26 Temmuz 2021 Pazartesi gün, Kıbrıs’a uçacaklar.

Seminer adı altında düzenlenen Kıbrıs seyahati giderleri, her meclis üyesi için 5 – 6 BİN TL arasında olup, bu paranın tamamı Pozantı Belediyesince karşılanacak olup,  eşleri ile gidenler bu parayı kendileri karşılayacaklar.  

GİDENLER – GİTMEYENLER

Başkan Çay Başkanlığında yapılacak olan bu seyahate, katılmayan Belediye Meclis Üyelerinin sayısı, katılanlardan çok daha fazla olacak. Öğrendiğimize göre, Bekir Gumru, M. Nuri Akkaya, Yusuf Arısoy, Fatih Yenel, Durmuş Taşpınar, Zeki Bülbül ve Çetin Boz  katılım sağlamazken,  Rafet Avan, Mehmet Say, Ahmet Sarıaslan, Murat Kutlu,  Ebru Doğucu, Aziz Şen,  Seyhan İnce’inin  ise, Kıbrıs’a gidecek meclis üyeleri arasında, yer alacakları öğrenildi.

 BAYRAM TATİLİ 9 GÜN

Mübarek Kurban Bayramı dolayısıyla ülke dokuz günlük tatile girecek.

 Başta deniz kenarları olmak üzere yaylaklar ve yazlıklar, geçen haftadan itibaren dolmaya başladı. Normal mesai,  26 Temmuz 2021 Pazartesi gün, tekrar başlayacaktır. Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak, başta ülkemiz olmak üzere, tüm İslam Aleminin Mübarek Kurban Bayramını kutluyoruz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER