1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

GÜLMEK VÜCUDUMUZU NASIL ETKİLİYOR?

GÜLMEK VÜCUDUMUZU NASIL ETKİLİYOR?
Bu haber 12 Aralık 2022 - 13:29 'de eklendi ve 1.229 views kez görüntülendi.

Önal’dan Önemli Araştırma

GÜLMEK VÜCUDUMUZU NASIL ETKİLİYOR?

Yapılan araştırma ve deneylerde,  gülmenin insan ömrünü uzattığı gibi, sağlıklı bir yaşamda da,  çok etkili ve önemli olduğu ortaya çıkıyor.

Araştırmacı – Eğitimci Kemal Önal, Nöroloji Uzm. Prof. Dr. Derya Uludüz’ün, bu konuda bir araştırmasından  yaptığı derlemede, aşağıdaki  bilgiye ulaştı. Buna göre, gülmenin insan yaşamındaki faydaları özetle şöyle:

“GÜLMEK, daha uzun yaşamanıza  yardımcı olur.  GÜLMEK, kilo vermenizi destekler. GÜLMEK, ağrılarınızı geçirir. GÜLMEK, bağışıklığınızı güçlendirir. GÜLMEK, stresinizi azaltır.  GÜLMEK daha genç görünmenizi sağlar. GÜLMEK, başarılarınıza katkıda bulunur.  GÜLMEK, pozitif olmazını sağlar. GÜLMEK,  sosyal ilişkilerinizi iyileştirir. GÜLMEK, hafızanızı geliştirir. GÜLMEK, beden ve ruh sağlığınıza ilaç gibi gelir.”

Bu öneriler doğrultusunda bizimde tavsiyemiz de, fırsat buldukça sık- sık gülmeye streslerden uzak ve insani ilişkilerde, daha sevecen ve sıcak kanlı olun.   ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER