1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

GÜRER AİLESİNİN BÜYÜK ACISI

GÜRER AİLESİNİN BÜYÜK ACISI
Bu haber 16 Ağustos 2021 - 11:09 'de eklendi ve 754 views kez görüntülendi.

Küçük Pozantı’lı Antalya’da Havuzda Boğuldu.

 GÜRER AİLESİNİN BÜYÜK ACISI

Artvin’de görevli, Pozantı’lı Uzman Çavuş  Üzeyir Gürer, eşi Ayşegül Gürer   Kardeşi Okan Gürer, Çocukları Ali Kemal Gürer ve Alya Gürer ile birlikte, Antalya’nın Alanya İlçesinde, tatil için bir otele gittiler.

Amcası Okan Gürer ile birlikte, olimpik yüzme havuzunda yüzmeye başlayan, 8 yaşındaki Ali Kemal Gürer’i, amcası telefonunu şarj etmek için, biran yalnız bıraktı. Döndüğünde ise,  Ali Kemal Gürer’i havuzun ortasında boğulmuş olarak buldu. Yapılan tüm müdahalelere rağmen, Ali Kemal Gürer’i hayata döndürmek mümkün olmadı.  Kahredici haberin duyulması ile birlikte, ailesi sinir krizi geçirerek, büyük bir acı ile sarsıldı.

Adli tıp raporundan sonra, Pozantı’ya getirilen Ali Kemal Gürer’in cenazesi, gözyaşları arasında, Gökbez Köyünde toprağa verildi. Cenazeye, Annesi Ayşe Gürer  Baba  Uzman Çavuş Üzeyir Gürer, akrabaları ve Gökbez Mahallesi Halkı  katıldı. Ailenin ikinci çocuğu olan iki yaşındaki Alya Gürer, etkilenmemesi için cenaze törenine getirilmedi. ( Haber: Merkezi  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER