1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

HABERİN YORUMU

HABERİN YORUMU
Bu haber 10 Haziran 2024 - 11:14 'de eklendi ve 322 views kez görüntülendi.

HABERİN YORUMU

Emine Yaren’nin Büromuza yaptığı bu açıklamayı, Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Hayriye Eroğlu haberleştirdi. Bu açıklama sırasında  İlçe Eski Başkanı ve Pozantı Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu ile, Pozantı CHP Meclis Üyesi Av. Burak Köse’de var idi. Mevcut İlçe Başkanı Fahri Çay, bu açıklama için  Emine Yaren tarafından davet edilmesine rağmen,  katılım sağlamadı.  

Hayriye Eroğlu’nun haberinde, açıklamasının tamamını okuduğunuz Emine Yaren’nin, sandık görevlilerinin tespiti konusu ile ilgili  söylediklerini ve başkanlık seçiminin kaybının kendisine yüklenilmek istenmesi  ile ilgili olarak, yaptığı anlatımı büyük bir dikkatle dinledim.

Yaren’nin çok şey söylemek istediğini, ama seviyesini ve saygısını koruma açısından, detaylandırmadığını gözlemledim. Emine Yaren, İlçe Eski Başkanı Şenol Eroğlu ile,  mevcut İlçe Başkanı Fahri Çay’ın, sandık görevlilerini yazılımında  etkili ve yetkili olduklarını ismen zikretmedi. Sandık görevlilerinin seçimler sırasında,  önemli bir bölümünün görevlerini yerine getirmemelerinden dolayı, başkanlık kaybının faturasının kendisine yüklenerek, yalnız bırakılıyor olmasının, stres ve sıkıntısını hala yaşıyor olması ise, tavırlarından belli oluyordu.

Emine Yaren’nin açıklaması sırasında hazır bulunan, CHP Eski İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu’na her hangi bire açıklama yapıp yapmayacağını sordum. “ Hayır” demekle yetindi. Emine Yaren’nin kendisinin görevde bulunduğu 10 yıl zarfında bilişim sorumlusu olarak görev yaptığını ve kendisine son derece güvendiğini söylemekle yetindi. Yanı sırada yayınlarımızla da ilgili olarak, her hangi bir açıklama yapmayacağını ifade etti. Bu ziyarette hazır bulunan Belediye Meclis Üyesi Burak Köse ise, bu konuyla herhangi bir ilgisinin olmadığını söylemekle yetindi.

Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı İlçe Yönetimi, olası bir erken seçim olmazsa daha 14 ay görev başında kalacak. On yıldan beri Pozantı Örgütünde Bilişim Sorumlusu olarak görev yapan ve halen de İlçe Yönetim Kurulu Üyesi bulunan Emine Yaren ise, yalnız bırakılmış olmanın yarattığı yoğun stres altında, bu  süreyi tamamlayıp tamamlayamayacağını da zaman gösterecek.  ( Yorum Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER