1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

HALK EKMEK FİYAT İNDİRTTİ.

HALK EKMEK FİYAT İNDİRTTİ.
Bu haber 19 Nisan 2021 - 15:57 'de eklendi ve 1.010 views kez görüntülendi.

HALK EKMEK FİYAT İNDİRTTİ.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, daha önce verdiği sözü yerine getirdi. Pazartesi günden itibaren Pozantı’da da Halk Ekmeğin 1 Liradan satışına başlandı.

CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu’nun da, bizzat başında durarak kontrol ettiği halk ekmek, Pozantı’lılar tarafından büyük rağbet gördü. Başlangıç olarak, alay yolu sağlık ocağı ile, Ziraat Bankası arakasında, Seyyar araçlarla satışı yapılan halk ekmek, ilginç bir gelişmeye de beraberinde getirdi.

Ramazan Ayının başlaması ile birlikte, Esnaf ve Sanatkarlar Odasınca Ekmeğe, 25 Kuruş zam yapılarak Fiyatı, 175 Kuruşa çıkarılmıştı.

Yaklaşık, 10 gün süreyle bu fiyattan satılan ekmek, Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmeğin, Pazartesi günden itibaren 1 Liradan  satılmaya başlanması ile birlikte, Özel fırınlar indirime gitti. Ve ekmeğin satış fiyatında 25 Kuruş indirime giderek, eski fiyatı olan 1. 50 Liradan satmaya başladılar.

EROĞLU’NDAN DUYARLILIK

Halk ekmeğin satışının başlaması ile birlikte, Esnaf ve Sanatkaralar Odası Başkanı Yunus Aytekin yaptığı açıklamada, yaklaşık 10 gün önce yaptıkları 25 Kuruşluk zammın geriye çekildiğini belirtti. 20 Nisan 2021 Salı günden itibaren, Pozantı’da ekmeğin eski fiyatı olan 1.50 Kuruştan satılmaya başlayacağını belirtti. CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, yaptığı sanal ortam paylaşımında, şu görüşlere yer verdi:

DUYURU

“Saygıdeğer Pozantı’lı hemşehrilerim. Halk ekmeğe göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden dolayı, Adana halk ekmek yetkilileri ile yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda, Pozantı’mıza gelen ekmek miktarı, önemli ölçüde artırılmıştır. Afiyet olsun. Hayırlı Ramazanlar dilerim.” Detaylar Haftaya gazetemizde ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER