1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“HALK EKMEK POZANTI DA”

“HALK EKMEK POZANTI DA”
Bu haber 19 Nisan 2021 - 8:19 'de eklendi ve 825 views kez görüntülendi.

Başkan Zeydan Karalar’dan RAMAZAN MÜJDESİ

  “HALK EKMEK POZANTI DA”

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın, Pozantı ve yöresinde sürdürmekte olduğu, tarımsal ve zirai desteklerin yanı sıra, bir diğer sözü ise, vatandaşları ucuz halk ekmekle buluşturmak idi.

ÖNCESİ

Akçatekir -Pozantı ve Kamışlı’ya, halk ekmeğin getirilmesi konusu  ise, yeni değil. Önceki Dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’de, halk ekmek konusunda bazı girişimlerde bulunmuş olmasına rağmen, sonuç alamamıştı. O dönemde, Pozantı Belediyesinde de, halk ekmek tartışma konusu olmuştu.

MHP’li Belediye Başkanı Mustafa Çay ile, Ak Partili Belediye Meclis Üyeleri, başta İbrahim Doğan olmak üzere, halk ekmeğin Pozantı’ya getirilmesi konusu, her meclis toplantısında gündem olmuştu.  Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’da, halk ekmeğin Pozantı’ya getirilmesi konusuna, devamlı karşı çıkmıştı.

SÖYLEDİ

2019 Yılında, Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Zeydan Karalar, Pozantı’ya yaptığı tarımsal ve zira yatırımlar arasında, halk ekmeği de devamlı gündemde tuttu. Ve Pozantı’lıyı, mutlaka ucuz ekmekle buluşturacağı söyledi.

KARALAR’DAN MÜJDE

CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, geçtiğimiz hafta Büyükşehir Belediyesinin bazı yatırımları ile ilgili olarak, gazetemize açıklamalarda bulundu. Bunlar arasında, en önemlisinin ise, Pozantı’lının ucuz ekmekle buluşturulacağını belirtti ve şunları söyledi:

“Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar, verdiği sözlerden birini daha yerine getirdi. Adana’nın diğer bazı ilçelerinde olduğu gibi Pozantı’lıyı da, Mübarek Ramazan Ayında, halk ekmekle buluşturuyor.

19 Nisan 2021 Pazartesi gün sabah  saat 07.00 de Büyükşehir Belediyesi Ekmek Fabrikasının, gezici satış araçları  Akçatekir ve Pozantı’da, halk ekmeğin satışına başlayacak. Şimdilik, Akçatekir de sadece bir nokta da, Pozantı’da ise üç ayrı noktada, halk ekmeğin satışı başlatılacak.

İlerleyen haftalarda ise, yaylacıların gelmeye başlaması ile birlikte, Kamışlı bölgesinde de  halk ekmek  satışı  başlatılacak.” dedi. (Haber Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER