1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“HALKIN HAKKININ TAKİPÇİSİ OLMAYI SÜRDÜRECEĞİZ”

“HALKIN HAKKININ TAKİPÇİSİ OLMAYI SÜRDÜRECEĞİZ”
Bu haber 31 Mayıs 2021 - 8:46 'de eklendi ve 606 views kez görüntülendi.

Akçatekir’de kilitli parke taşı programına, tepkiler devam ediyor.

“HALKIN HAKKININ TAKİPÇİSİ OLMAYI SÜRDÜRECEĞİZ”      

Yayın hayatına, Pozantı’da 14 Temmuz 1999 Yılında, haftalık olarak başlayan, Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi, başta yörenin olmak üzere, Çukurova’ının da, sorunları ve çözümleri konusunda, sorumlu gazetecilik anlayışı ve meslek ilkeleri doğrultusun da, yayınlarını devam ettirmektedir.  

Toplumsal sorunların yanı sıra, doğal yaşam konusunda da, yetkililere yol gösterici yayınları ile, vatandaşların, her “PAZARTESİ’yi” merakla bekledikleri bir gazete, olma ünvanını da sürdürmektedir.

Türkiye Büyük Millet Meclisinin Kurulduğu ve Ulus Devlet olduğumuz, 23 Nisan 1920’den sonra, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 5 Ağustos 1920’de, beraberinde Genel Kurmay Başkanı Fevzi Çakmak ve bazı Millet Vekilleri ile, Meclis Başkanı ve Cumhurbaşkanı sıfatı ile, Pozantı’ya ilk geliş tarihini, 2003 yılından itibaren, her yıl 5 Ağustos 1920’nin yıl dönümlerini de, sürdürdüğü yayınlarla, resmi törenlerle kutlanmasını sağlayan da,  yine Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olmuştur.

İlkeli yayın çizgisinden ve meslek etiğinden, ödün vermeme gayretleri içerisinde, yayınlarını devam ettirmekte olan Pozantı Gazetesinin, bu tutumundan, geçmişte olduğu gibi günümüzde de, bazı siyasetçiler ve çıkar odakları, asla memnun olmazken, “HALKIN HAKKINI” koruma ve kollama yolunda, ödünsüz tutumunu devam ettirmekte olan gazetemizin, bu  yayınlarından dolayı, birilerinin fazlasıyla rahatsız olduğunu da gayet iyi  biliyoruz.  

Bu tür düşünce içerisinde olanları, biz asla muhatap olarak algılamıyoruz. Bizim hedefimiz 23 Nisan1920’de kurulan Türkiye Cumhuriyetimizi, Laiklik başta olmak üzere, Atatürk’ün İlke ve Devrimlerinin devamı konusunda, toplumu ayrıştırıcı değil, birleştirici bir şekilde,  yayınlarımızı devam ettirmekte olup, bu yoldan ne döneceğiz, ne de  taviz vereceğiz.

AKÇATEKİR

Pozantı  Belediye Meclisinin, 20 Mayıs 2021 Perşembe gün yapılan olağan meclis toplantısında, Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın, Akçatekir’de ara yolların çok fazla  olması nedeni ile, kilitli parke taşı döşeyemeyeceğine ilişkin konuşmasına, “ AKÇATEKİR NEDEN PARKE TAŞI  PROĞRAMDA YOK”, sorusunu soran CHP’li Belediye Meclis Üyesi Ahmet Sarıaslan ile, Başkan Çay  arasında geçen, karşılıklı sert tartışma, Gazetemiz yayınları ile, Akçatekirli vatandaşlarla paylaşıldı.

TEPKİ

Çok sayıda yaylacı ve Akçatekir’linin, büyük bir dikkatle okuduğu ve tepkilerini dile getirdiği bu haber, gazetemizin de sorumlu yayıncılık ilkesinin, bir örneği olarak da, takdirle karşılandı.

Akçatekir’li vatandaşlar, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’a sadece bu haberle ilgili  değil, kendisinin Akçatekir de uyguladığı diğer çalışmalarla da ilgili olarak, tepkilerini dile getirdiler.

Başta, esnaflar olmak üzere yaylacılar da, yazın tozdan, kışın ise, bir çamur deryası haline gelen ara sokaklarda, yürümenin adeta imkansızlaştığını belirterek, Çukurova’nın bir yaylak merkezi olan Akçatekir’e, reva görülen bu haksız uygulamanın, belediyecilik anlayışına yakışmadığından da, yakındılar.  Bir başka tepkileri de, geçtiğimiz yıllarda, Akçatekir’li yaylacılara,  parke taşı temin ettirilerek, yaklaşık 23 sokağın yapılmasının  ne kadar etik olduğunun da, düşündürücü olduğunu söylediler.

DEVAM ETTİRECEĞİZ

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın, sadece Akçatekir de değil, belediye sınırları içerisinde yaptığı ve yapmakta olduğu çalışmaların, doğrusuyla-yanlışıyla  takipçisi olmayı devam ettireceğiz. Yayınlarımızla da  kamuoyunu, bilgilendirmeye devam edeceğiz. Yorum haber : Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER