1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

HASAT EDİLDİ.

HASAT EDİLDİ.
Bu haber 12 Temmuz 2021 - 10:33 'de eklendi ve 798 views kez görüntülendi.

HASAT EDİLDİ.

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay tarafından, Yazıcak Köyünde, İlkbaharda ekimi yapılan karakılçık buğdayının hasadı, geçen hafta yapıldı.

Başkan Çay ve Yazıcak Mahallesi Muhtarı Niyazi Körkün’ünün, birlikte izledikleri hasad çalışmaları sırasında, Başkan Çay paylaştığı kendi  sanal ortamında, özetle şunları söyledi:

“Geçen bahar ayında, Pozantı Yazıcak Mahallesinde, Belediyemize ait 6.5 dönüm alana, Ata Tohumu dediğimiz,  Karakılçık Buğdayını ekmiştik. Bugünde, burada hasad ediyoruz. Önemli olan, ne kadar  hasad ettiğimiz değil, ne iş çıkardığımızdır. “ şeklinde açıklama yaparak, duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

UNUTTUMU ?

Başkan Çay’ın yaptığı bu açıklamalar arasında, dikkat çekeni ise, açıklamadıkları idi. Buna göre,  6 .5 dönümden ne kadar buğday hasadı yapıldı? ve  hasadı yapılan bu buğdaylar, ne şekilde değerlendirildi? Çay, hasad heyecanın dan olmuş olacak ki, konuşmaların da bu konuya bir açıklık getirmedi. ( Tamer Ünal)

BELİRLENDİ

Mübarek Kurban Bayramı dolayısıyla, kurbanlık satış alanları belirlendi.

Pozantı Merkezin de,  D-750 Karayolu üzerinde, Sofi Aksesuar arkası Akçatekir’de ise, Mezbahane Yolu, Kamışlı’da da Halı Saha yanında, kurbanlık satışları yapılacaktır.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER