1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

HAYRETTİN KIYMET KAYINBABA OLDU. “KIZI ZEHRA’YI MUHTEŞEM DÜĞÜNLE EVLENDİRDİ.”

HAYRETTİN KIYMET KAYINBABA OLDU. “KIZI ZEHRA’YI MUHTEŞEM  DÜĞÜNLE EVLENDİRDİ.”
Bu haber 06 Haziran 2022 - 14:57 'de eklendi ve 655 views kez görüntülendi.

HAYRETTİN KIYMET KAYINBABA OLDU: “KIZI ZEHRA’YI MUHTEŞEM DÜĞÜNLE EVLENDİRDİ.”

Adana- Pozantı siyaseti ve iş hayatının tanınmış isimlerinden, iş insanı Hayrettin Kıymet geçtiğimiz hafta içerisinde, hayatının en mutlu gününü yaşadı. Biricik kızı Zehra’yı, muhteşem ve dillere destan bir düğünle evlendirdi.

Melek -Hayrettin Kıymet çiftinin tek kızları olan Zehra’nın, düğün hazırlıkları günler öncesinden başladı.  Davetiyeler dağıtıldı. Düğün günü Zehra Kıymet Türk Bayrağı ve Bando ekibi eşliğinde baba evinden, gelinliği ve al duvağı ile çıktı. Kalabalık bir konvoy eşliğinde, düğünün yapılacağı Atatürk Kültür Merkezine gelindi.  Burada hazır bulunan kalabalık bir davetli topluluğu,  Zehra ve İsmail  çiftini ayakta alışkılarla karşıladılar.  

Kına ve düğünün bir arada yapıldığı, muhteşem evlilik töreni boyunca, çekilen halaylara, oynan  oyunlara,  yapılan danslara, genç çiftin arkadaşları başta olmak üzere, dostları ve alileri de, bu mutlu günü eşlik ettiler. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar da, gönüllerince eğlendiler.

Balayını Akdeniz sahillerinde geçiren  Zehra – İsmail Çeşmeçioğlu çifti, böylece yıllar boyu birlikte olacakları hayat yolculuğuna da,  bu evlilik töreni ile başlamış oldular. Pozantı Gazetesi olarak, genç çifte ömür boyu saadetler diliyor, Kıymet ve Çeşmecioğlu ailelerini de  tebrik ediyoruz.  ( Haber Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER