1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

HAYRETTİN KIYMET’TEN YAŞLILARA ZİYARET

HAYRETTİN KIYMET’TEN YAŞLILARA ZİYARET
Bu haber 25 Temmuz 2022 - 9:55 'de eklendi ve 507 views kez görüntülendi.

 HAYRETTİN KIYMET’TEN YAŞLILARA ZİYARET

Ak Parti Sosyal ve Politikalar Başkanlığı, Pozantı İlçe Başkanlığına atanan  Hayrettin Kıymet, Pozantı Devlet Hastanesi Baş Hekimi İshak Başatemur’u, İlçe  Başkan Yardımcıları ile birlikte ziyaret ederek,  yatan hastalar, yaşlı vatandaşlar ve engelliler hakkında bilgi aldılar.

Bire-bir ev ziyaretlerinde bulunarak,  yaşlı ve engellilerin dualarını aldılar. Başkan Hayrettin Kıymet, ihtiyaç sahiplerini, yaşlıları ve engellileri, vefatlarından önce hatırlayarak, gerekeni yapmaktan huzurlu olduklarını belirterek, şunları söyledi:

“İnsanoğlu öldükten sonra, bir Fatiha okumak kolay. Önemli olan, onların beklediği ilgiyi  ve alakayı, yaşarken göstere bilmektir. Bu sebeple, tüm hastalarımıza acil şifalar, ölenlere rahmet, kalanlara sabır, yaşlılarımıza Allah’a emanet ediyor, hepsine sağlık ve  sıhhat diliyorum”  dedi. ( Haber Merkezi)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER