1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

HIZLI TREN YIL SAYIYOR

HIZLI TREN YIL SAYIYOR
Bu haber 28 Mart 2022 - 11:27 'de eklendi ve 694 views kez görüntülendi.

Pozantı -Adana Arası Yarım Saate Düşecek

HIZLI TREN YIL SAYIYOR

Toplu ulaşımın vazgeçilmezi, raylı sisteme olan yoğun ilgi ve talep yetkilileri de, daha acil önemlerle almaya mecbur bırakıyor.

Ülkemiz de, Ankara Merkezli olup değişik illere,  sefer yapmaya başlayan, ancak yeterli olmayan hızlı tren, Adana -Konya arasında da, yolcu taşımak için, artık yıl sayıyor. Bu güzergah üzerin de, en önemli durak noktalarından birisi konumunda olacak olan, Pozantı’dan da geçecek hızlı tren ile, Adana- Konya arası, 2 Saat 20 dakikaya düşerken, Adana Pozantı arasındaki yolculuk ise, en fazla 30 dakika olacak.  

AÇIKLADI

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu,  hızlı trenle ilgili olarak yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

“Karaman-Ulukışla Hızlı Tren hattı çalışmaları kapsamında, altyapı yapım çalışmalarında, yüzde 84 fiziki ilerleme sağladık. Hattın açılmasıyla, yaklaşık 6 saat olan Konya-Adana arası, 2 saat 20 dakikaya düşecek.

Hattın açılmasıyla, yaklaşık 6 saat olan Konya-Adana arası, 2 saat 20 dakikaya düşecek. Toplam 192 kilometre uzunluğundaki Aksaray-Ulukışla-Yenice Hızlı Tren Projesi’nde de, çalışmalarımıza başladık. Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep hızlı tren hattının, 2024 açılması için de, hummalı bir çalışma yapıyoruz.’’ ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER