1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“HİZMETLERİM BİREYSEL DEĞİL TOPLUMSALDIR.”

“HİZMETLERİM BİREYSEL DEĞİL TOPLUMSALDIR.”
Bu haber 23 Ekim 2023 - 9:46 'de eklendi ve 445 views kez görüntülendi.

İstiklal Mahallesi Muhtarı Erdal Çakı Tekrar Aday

“HİZMETLERİM BİREYSEL DEĞİL TOPLUMSALDIR.”

Pozantı’nın İstiklal Mahallesi Muhtarı Erdal Çakı, bu görevinde 15 yılı geride bırakan deneyimli bir muhtar.   Aynı zamanda Anahtarcı Erdal olarak da bilinen Muhtar Çakı, Belediye Pasajındaki işyerinde her zaman hizmete hazır olup mahalle halkının her an ulaşabileceği konumda. Akşam saatlerinden sonra da, devamlı açık olan telefonu ile de, vatandaşlarla olan irtibatını sürdürüyor.

SÖYLEŞİ

Mahallesinin nerede ise, parke taşlarının sayısını bilebilecek kadar halkıyla bütünleşen Muhtar Erdal Çakı ile yaptığımız söyleşi de, Muhtarlığa tekrar aday olduğunu, takdirin ise mahalle halkı olduğunu belirtip yaptığı hizmetlerle de  ilgili olarak, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Taner Ünal’a  şunları söyledi:

 SORUNSUZ MAHALLE

“Mahallemizin çok büyük sorunları kalmadı. Parke taşı döşenmeyen sokağımız, nerede ise yok denecek kadar az.  Göreve geldiğimde, çok yerde elektrik direği ve sokak lambaları yoktu. İlk işim bu önemli eksikliği gidermek oldu.

DERE YATAKLARI

Dere yatakları, yıllardır yağmur sularının taşıdığı taş ve molozlarla dolmuş idi. Aşırı yağışlar  zaman- zaman sele dönüşüyordu. Bu önemli sorunu da  gidererek dere yataklarını temizlettim. Bazı yerlere duvar çektirerek toprak kaymasını önledik. Böylece,  vatandaşlara da evlerinde rahat uyuma imkanını sağladım.

İHTİYAÇ VAR

Şuan da doğalgaz boru hattı döşenmesinde dolayı, bazı ara sokakların kilitli parke taşına ihtiyacı var. Bu bireysel bir istek değil, toplumsal bir beklentidir. Bu konun çözümü de  Pozantı Belediyesinin sorundur.  

EŞİT MESAFEDEYİM

15 yıllık görev sürem boyunca, belediyelerin ne yapması gerekiyorsa, tamamını hizmet olarak mahalle halkıma yansıttım.  Kanalizasyon ve su bazında herhangi bir sorunumuz yok. Ben hiçbir siyasi partiye yanaşmadım. Seçim zamanı gider oyumu kullanırım. Siyasetle birlikteliğim yok.  Her siyasi partiye de eşit mesafedeyim. Hizmette de asla  insan ayrımı yapmam. Mahalle Halkımdan sosyal yardıma ihtiyaçları olanların da, sıkıntılarını  sosyal yardım vakfına ileterek, çözümünü sağlamaya çalışıyorum.   

Devletimizin, ihtiyaç sahibi ailelere sağladıkları yardımlardan kömür, gıda, elektrik, su ve kira yardımı konusunda da  yetkililerin desteğini sağlıyorum. 

PARK

Halen uğraşmakta olduğum önemli bir sorun da, çocuk parkının daha kullanılabilir hale getirilmesidir. İstiklal Mahallesinin en büyük sorunu, arsa yokluğudur. Bundan dolayı da boş arsa bulmak çok zor olduğu için, park yerini yürüyüş güzergahı olan mezarlık yolunda kurmak zorunda kaldık. Burayı daha kullanılabilir hale getirmek için de çalışmalarım devam ediyor.

Çevresini  dranej yaparak, biraz arsa kazandık. Çocukların burada oynayabilmeleri, ailelerinin de burada dinlene bilmeleri için, iki kamelya koyacağız. Böylece, Spor  ve çocuk oyun aletlerinin olduğu bir parkı da halkımızın hizmetine sunacağım.

ADAYIM

Yaptığım ve yapmakta olduğum tüm hizmetlerimde, bireysel değil toplumsal düşünce ile hareket ediyorum” diyen,  İstiklal Mahallesinin deneyimli Muhtarı Erdal Çakı,  2024 Mart Ayı içerisinde  yapılacak olan seçimlerde, tekrar aday olduğunu belirterek mahalle halkının desteğini isteyerek,  “ Takdir  Mahalle Halkımın olup, kararlarına  da şimdiden saygı duyuyorum” dedi.  ( Özel Haber: Hayriye Eroğlu)  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER