1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

İDMANYURDU SEZONUN İLK GALİBİYETİNİ ALDI

İDMANYURDU SEZONUN İLK GALİBİYETİNİ ALDI
Bu haber 14 Eylül 2023 - 10:57 'de eklendi ve 770 views kez görüntülendi.

İDMANYURDU SEZONUN İLK GALİBİYETİNİ ALDI

Bitexen Adana İdmanyurdu Kadın Futbol Kulübü, Turkcell Kadınlar Futbol Süper Ligi 3. haftasında konuk ettiği Kdz. Ereğli Belediyespor’u tecrübeli oyuncusu Marlene Yav Kasaj’ın attığı golle 1-0 mağlup ederek ligde ilk galibiyetini aldı. Muharrem Gülergin Stadı’nda oynanan karşılaşmada ev sahibi Bitexen Adana İdmanyurdu Kdz. Ereğli Belediyespor’a karşı Kaptan Marlane’nin attığı penaltı golüyle 1-0 kazandı.

Karşılaşmayı Gaziantep bölgesinden Mehmet Çelebi, Osman Sağır ve Cennet Yalçınkaya yönetti. Maçta Esra Sağlam ise dördüncü hakem olarak görev aldı. Sahasında konuk ettiği Kdz. Ereğli Belediyespor’a karşı mücadele eden ev sahibi Bitexen Adana İdmanyurduKadın Futbol Takımı  ilk yarıda da iyi mücadele etmesine rağmen istediği golü bulamadı. İlk yarıda başka gol olmayınca takımlar devre arasına bu skorla gitti. İkinci yarıda skor üstünlüğünü koruyan ve kalesini gole kapatan Adana İdmanyurdu, sahasında galip gelmeyi başardı. Bu sonuca göre ev sahibi Bitexen Adana İdmanyurdu, puanını 3’e çıkardı.

“EKİBİME GÜVENİYORUM”

Bitexen Adana İdmanyurdu Kadın Futbol Kulübü galibiyeti sonrası açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Metin Taylancı, “Evimizde galip için geldiğimiz çok mutluyuz. Bu maçın benim açımdan ayrı bir yeri oldu. Dünleri unuttuk şimdi daha ileriye gitme zamanı. Herkesin ayağına yüreğine sağlık. Önümüzdeki hafta sonu deplasmanda 1207 Antalya Döşemealtı ile  oynayacağımız maça çok iyi hazırlanacağız. Ekibime güveniyorum. Bizim de kazanmaktan başka hiç bir düşüncemiz yok.”diye konuştu. ( Haber Merkezi)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER