1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“KADIN ESNAFLARIMIZ DA KENDİ AYAKLARI ÜZERİNDE DURMALIDIR”

“KADIN ESNAFLARIMIZ DA KENDİ AYAKLARI ÜZERİNDE DURMALIDIR”
Bu haber 30 Mayıs 2022 - 9:37 'de eklendi ve 600 views kez görüntülendi.

 Pozantı Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Huriye Dinç:

“KADIN ESNAFLARIMIZ DA KENDİ AYAKLARI ÜZERİNDE DURMALIDIR”

Pozantı Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin İLK kadın Başkanı olan Huriye Dinç, geçtiğimiz hafta içerisinde, kooperatifin girişimci kadın ortaklarıyla, bir araya geldiler. Görüş alışverişinde bulundular.  

Öztürk Pastanesinin üst katındaki, sosyal toplantı salonunda Kooperatif Başkanı Huriye Dinç,  Yönetim Kurulu Üyesi Çiğdem  Demirdelen, Denetim Kurulu Üyesi Aynur Ayhan’ının da katılımı ile düzenlenen toplantıya,  Pozantı’lı  kadın esnaflarından 87 Kooperatif ortağından,  67 Girişimci Kadın katıldı.  Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Huriye Dinç, kadın esnaflarla yaptığı toplantı ile ilgili olarak, şunları söyledi:

“Esnaf kadınlarımıza, üretim ve istihdam alanlarında Kooperatif olarak,  kendilerine ne şekilde yardımcı olacağımız konusunda, karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Kadınlarımızın taleplerini dinleyerek, not aldık. Kadınlarımızın iş hayatında kendi ayakları üzerinde durmalarının, çok önemli olduğu görüşünü birlikte paylaştık.  Yanı sıra, kooperatifimiz  aracılığı ile verilen krediler konusunda da, kendilerini bilgilendirdik.  

AÇIKLADIK

Pozantı Esnaf  Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanız Huriye Dinç,  birilerinin Kooperatifi genel kurula götürebilmek için, esnafları asılsız söylemlerle yanıltarak başlattıkları, ancak başarılı olamadıkları, imza kampanyası ile ilgili olarak da, kadın üyelere şunları söyledi:

“Sizlere söylediklerinin hepsi yanlıştır. Bunların tek amacı, Kooperatif çalışmalarını engellemektir. Bu konuda başlattıkları çalışmalarda da,  amaçlarına ulaşamamışlardır. Bunlar, sizlerin iyi niyetinden faydalanarak yanıltıp, imza atmanızı sağlamışlardır. Ben Kooperatif Başkanı olarak, Yönetim Kurulu Üyemiz Çiğdem Demirdelen ve Denetim Kurulu Üyemiz Aynur Ayhan, istediğiniz zaman Kooperatifimizle ilgili olarak, bizler den bilgi  alabilirsiniz. Bizde bilgi vermeye hazırız.

ŞEFFAFDIR

 Çalışmalarımız tamamen şeffaftır. Kooperatifimiz, 1. Sınıftaki Kooperatifler arasında  olup, takibi az olan Kooperatiflere tanınan 275 Bin Liralık kredi, bizim içinde geçerlidir. Sizlerin desteği ile de, çalışmalarımızı daha üst seviyelere taşıyacağımıza inanıyoruz” dedi.

Kooperatif Başkanı Huriye Dinç,bu konuşma ve açıklamalar sonrası, Genel Kurul için imza vermiş olan bazı kadın üyelerin, özür dilediklerini ve imzalarını geri çekeceklerini söyledi. Başkan Dinç, kadın esnafların bu toplantıdan büyük bir memnuniyet duyduklarını ve daha sık olarak bir araya gelmeleri konusunda da, görüş birliğine vardıkları belirtti.

( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER