1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Kadın Personele Uyuşturucuyla Mücadele Toplantısı

Kadın Personele Uyuşturucuyla Mücadele Toplantısı
Bu haber 21 Şubat 2022 - 11:41 'de eklendi ve 998 views kez görüntülendi.

Narkorehber-Narkoanne eğitimi…

Kadın Personele Uyuşturucuyla Mücadele Toplantısı

Büyükşehir Zabıta Dairesi’nin kadın çalışanlarına uyuşturucuyla mücadele kapsamında eğitim verildi. Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’nda çalışan kadın personele yönelik, uyuşturucuyla mücadele kapsamında “Narkorehber-Narkoanne” eğitimi verildi.

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü’nde görev yapan uzman personel tarafından, Zabıta bünyesinde çalışan kadınların, annelerin; hem kendi çocuklarını uyuşturucu bağımlılığından koruyabilmeleri için gerekli bilgiler paylaşıldı hem de toplumu uyuşturucudan koruma çalışmalarına daha etkin destek verebilmeleri amacıyla bilgi aktarıldı.

Eğitime katılan kadın çalışanlara; çeşitli uyuşturucu maddelerin tanıtımı, uyuşturucu kullanan çocuğun, gencin davranışlarında, ve fiziksel görünümünde meydana gelen değişiklikler, madde bağımlılığıyla karşılaşıldığında nasıl hareket edilmesi ve kimlerle iletişime geçilmesi gerektiği konularında eğitim verildi. ( Basın Bürosu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER