1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KALDIRIMLAR BİTMEDİ YOL ASFALTLANMADI.

KALDIRIMLAR BİTMEDİ YOL ASFALTLANMADI.
Bu haber 07 Eylül 2023 - 10:19 'de eklendi ve 326 views kez görüntülendi.

KALDIRIMLAR BİTMEDİ YOL ASFALTLANMADI.

Pozantı da eleştiri konusu olmaya devam eden, Atatürk Caddesinin kaldırım düzenlenmesi ve yolun sıcak asfaltla döşenmesi çalışmaları, ağır -aksak devam ediyor. İşi alan müteahhittin formeni ile, iki hafta önce yaptığımız  görüşme sonrası, kaldırımların yenilenerek caddenin ise sıcak asfaltla kaplanmasına, 10 gün içerisinde başlanacağını haberleştirmiştik.

Ancak aradan 15 gün geçmesine rağmen, kaldırımlar bitmediği gibi, asfalt döşenecek olan caddenin, başta kanalizasyon olmak üzere, diğer alt yapı çalışmaları da henüz bitmemiş durumda.  Geçtiğimiz hafta içerisinde aniden bastıran sağanak yağış, Atatürk Caddesin de sele sebep olmuştu. Halen devam etmekte olan yol çalışmaları nedeni ile, bu cadde üzerinde bulunan esnaf da,  bu olumsuzluktan nasibini almaya devam etmekte  olup, adeta iş yapamaz duruma gelmişlerdir.  

Yenilenmesine devam etmekte olan kaldırımlar ile, çamur deryası haline gelmiş olan  ve çukurlarla kaplı olan, bu yol da yürümek ve  araç kullanmak ise,  başlı başına bir sorun olmayı sürdürüyor.  İlgili firmanın çalışmalarını,  ağır aksak devam ettiriyor olması ise, Pozantı da Büyükşehir Belediyesini ve  Başkan Zeydan Karalar’ı da, önemli ölçüde eleştirilmesine neden oluyor. ( Haber ve Fotoğraf: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER