1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KAYMAKAM AKDUMAN VATANDAŞ VE ESNAFLA BULUŞTU.

KAYMAKAM AKDUMAN VATANDAŞ VE ESNAFLA BULUŞTU.
Bu haber 16 Ağustos 2021 - 11:24 'de eklendi ve 488 views kez görüntülendi.

Akçatekir ve Pozantı’yı Ziyaret Etti.

 KAYMAKAM AKDUMAN VATANDAŞ VE ESNAFLA BULUŞTU.

Pozantı Kaymakamı Emrah Akduman, geçtiğimiz hafta içerisinde, Akçatekir ve Pozantı’da, Halk ve Esnafla buluştu. Eksiklikler ve istekler konusunda, görüş alışverişinde bulundu.

AKÇATEKİR

Kaymakam Akduman, beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Deniz Ünsal’la birlikte, Akçatekir Mahallesi Muhtarı  Fatih Kozan’ı yanına aldı. Toros Caddesi üzerinde bulunan, esnaflarla görüştü. Sağlıklı satış ve hijyen konusuna, dikkat edilmesi gerektiğini vurgulayarak, uyarılarda bulundu.

Virüs salgının beklendiği gibi, etkisini yitirmemiş olduğunu belirtti.  Aşı başta olmak üzere, Maske ve Sosyal Mesafe kurallarının uygulanmasının, devamının şart olduğunu söyledi. Yaylacıların da sorunlarını da dinleyen, Pozantı Kaymakamı Emrah Akduman, Akçatekir Mahallesi Muhtarı Fatih Kozan’a verdiği talimatla, denetim ve sağlık konusunda, devamlı kontrol yapılmasını, aksaklıklar konusunda da, mutlaka kendisinin haberdar edilmesini  istedi.

POZANTI

Kaymakam Emrah Akduman, Pozantı’daki inceleme ve denetimlerinde de, İlçe Emniyet Müdürü Deniz Ünsal, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Nuri Dilek ile birlikte, esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Esnafla fikir alışverişinde bulundu. Yaptığı açıklamada kendisinin de, Halkın bir parçası olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:

“Her zaman halkın yanındayız. “Devlet, Halkıyla vardır. Bizler, her zaman Halkımızın yanındayız. Bire-bir ziyarette bulunarak, sorunlarınızı dinliyor, İlçemizle ilgili önerilerinizi değerlendiriyoruz. Halkımızın kapısı bizlere açık olduğu gibi, bizim de halkımıza kapımız hep açıktır, açık kalacaktır” dedi.

ZİYARETLER

Pozantı’da önceki hafta içerisinde, üç Sivil Toplum Örgütü seçimli kongrelerini yaptılar. Bunlardan, Pozantı Akçatekir Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, Pozantı Kamyoncular ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, Pozantı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkan ve Üyeleri, Kaymakam Emrah Akduman’ı makamında ziyaret ettiler. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Kaymakam Akduman, ziyaretler için teşekkür etti. Ve yeni  seçilenlere görevlerinde, başarılar diledi. (Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER