1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Kaymakam Akduman Yalnız Bırakmadı.

Kaymakam Akduman Yalnız Bırakmadı.
Bu haber 19 Nisan 2021 - 8:08 'de eklendi ve 573 views kez görüntülendi.

Kaymakam Akduman Yalnız Bırakmadı.

“10 NİSAN POLİS GÜNÜN KUTLANDI”

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 176. Yıl dönümü, tüm yurtta olduğu gibi Pozantı’da da, pandemi kuralları çerçevesinde ve az katılımla kutlandı.

10 Nisan 2021 Cumartesi gün, İlçe Emniyet Müdür Vekili Tayfun Kılıç ve bir gurup polis Atatürk Anıtına Çelenk koydular. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı sonrası, bir polis tarafından, günle ilgili bir konuşma yapıldı. Buradaki törende Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı  Necati Şen’de, hazır bulundu.  

ZİYARET

Devamında, Pozantı İlçe Emniyet Müdür Vekili Tayfun Kılınç ve Emniyet Personeli, Kaymakam Emrah Akduman’ı makamında ziyaret ettiler. Kaymakam Akduman, bu ziyaret dolayısıyla kendilerini kutlayarak, şu konuşmayı yaptı:

“Türk Polis Teşkilatı, toplumsal düzenin sağlanması, vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunması, suçların önlenmesi ve ülkenin huzur, güven ve istikrarının güvencesi için, cansiperane çalışmaktadır. Fedakârca hizmet veren polis teşkilatımız, milletimizin kendisine olan güveni ve sevgisini arkasına alarak, takdir edilecek başarılar elde etmiştir.  Polis teşkilatımız, huzur ve güveni sağlamak uğrunda, canlarını tehlikeye atarak, özveri ve cesaretle, bu görevlerini yerine getirmektedir. Bu vesileyle, canları pahasına bu güzel vatanımız için, Şehitlik mertebesine yükselen Şehitlerimize Allah’tan Rahmet, yakınlarına başsağlığı ve Gazilerimize sağlıklı yaşam dilerim” dedi.

İADE-İ ZİYARET

Kaymakam Emrah Akduman, Polis Teşkilatının Kuruluşunun 176.Yıl Dönümü dolayısıyla, bu defa kendisi İlçe Emniyet Müdürlüğüne iade-i ziyarette bulundu.

Akduman, İlçe Emniyet Müdürlüğü girişinde karşılandı. Polislerin tek- tek günlerini kutlayan, Kaymakam Akduman daha sonra, İlçe Emniyet Müdür Vekili Tayfun Kılıç’ı makamında ziyaret ederek, kuruluş günlerini kutladı. Karşılıklı yapılan sohbetin ardından,  10 Nisan programı böylece sona erdi.

KUTLUYORUZ

Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 176. Yıl Dönümünü, yürekten kutluyor, teşkilat ve mensupları olarak, onlara ve ailelerine mutlu bir gelecek diliyor, Vatanımız bütünlüğü ve can güvenliğimiz konusunda, gözlerini kırpmadan Şehitlik Mertebesine ulaşanlara, Yüce Allah’tan Rahmet, ailelerine sabırlar diliyoruz” ( Haber: Hayriye Eroğlu- Fotoğraflar: Onurcan Bulat)   

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER