
Kaymakam Akduman’dan 15 Temmuz Ve Kurban Bayramı Mesajları
Pozantı Kaymakamı Emrah Akduman,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ve Kurban Bayramı dolayısıyla, aşağıdaki mesajları yayınladı:
“Demokratik düzenimizi hedef alarak, Devletimizin bölünmez bütünlüğünü Milli Birlik ve beraberliğimizi parçalamaya yönelik 15 Temmuz hain darbe girişiminin, Milli İrade tarafından eşine az rastlanır bir kahramanlık örneğiyle, bertaraf edilişinin 5. yılıdır.
15 Temmuz gecesi, Aziz Milletimizin Kahraman evlatları, Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla, meydanlara inerek, güvenlik güçlerimizin yanında yer almış ve Vatanı her ne pahasına olursa olsun koruyacağını, yeri geldiğinde bir kez daha Kahramanlık destanı yazmaya hazır olduğunu göstermiştir.
Bu duygu ve düşüncelerle, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde, Demokrasi Destanı’nı yazan bütün Kahramanlarımızı gönülden yâd ediyor, Şehitlik Mertebesine ulaşan Aziz Şehitlerimize, bir kez daha Yüce Allah’tan Rahmet diliyor, gazilik şerefine erişen kahramanlarımıza, şükran ve minnetlerimi sunuyorum.”
BAYRAM MESAJI:
“ Bayramlar, Milli ve Dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, Millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir.
Bu günlerde, birbirimize elimizi uzatır, kucaklaşır ve gönül kapılarımızı açarız. Bizi insan ve Millet haline getiren vefa, şefkat, merhamet gibi duygularımızın ve değerlerimizin, en fazla farkına vardığımız zamanlar, şüphesiz Bayramlardır.
Bayram coşkusunu ve sevincini yaşarken, salgın hastalık nedeniyle, uymak zorunda olduğumuz kuralları da unutmamalı; mesafe, maske ve temizlik kuralı başta olmak üzere, alınmış olan tedbirleri, günlük hayatımızın bir parçası olarak, Bayramda da özenle uygulamalıyız.
Bu duygu ve düşüncelerle,
Kurban Bayramının Ülkemize, Milletimize, İslam Alemine ve tüm İnsanlığa Huzur, Barış
ve Kardeşlik getirmesini diliyor; başta Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimiz olmak
üzere, tüm İslam Aleminin ve vatandaşlarımızın Kurban Bayramını kutluyor, sevgi
ve saygılarımı sunuyorum.”