1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Kaymakam Akduman’dan 15 Temmuz Ve Kurban Bayramı Mesajları

Kaymakam Akduman’dan 15 Temmuz Ve Kurban Bayramı Mesajları
Bu haber 19 Temmuz 2021 - 11:52 'de eklendi ve 598 views kez görüntülendi.

Kaymakam Akduman’dan 15 Temmuz Ve Kurban Bayramı Mesajları

 Pozantı Kaymakamı Emrah Akduman,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ve  Kurban Bayramı dolayısıyla, aşağıdaki mesajları yayınladı:   

 “Demokratik düzenimizi hedef alarak, Devletimizin bölünmez bütünlüğünü Milli Birlik ve beraberliğimizi parçalamaya yönelik 15 Temmuz hain darbe girişiminin, Milli İrade tarafından eşine az rastlanır bir kahramanlık örneğiyle, bertaraf edilişinin 5. yılıdır.

15 Temmuz gecesi, Aziz  Milletimizin Kahraman evlatları, Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla, meydanlara inerek, güvenlik güçlerimizin yanında yer almış ve Vatanı her ne pahasına olursa olsun koruyacağını, yeri geldiğinde bir kez daha Kahramanlık destanı yazmaya hazır olduğunu göstermiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde, Demokrasi Destanı’nı yazan bütün Kahramanlarımızı gönülden yâd ediyor, Şehitlik Mertebesine ulaşan Aziz Şehitlerimize, bir kez daha Yüce Allah’tan Rahmet diliyor, gazilik şerefine erişen kahramanlarımıza, şükran ve minnetlerimi sunuyorum.”

 BAYRAM MESAJI:

“ Bayramlar, Milli ve Dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, Millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir.

Bu günlerde, birbirimize elimizi uzatır, kucaklaşır ve gönül kapılarımızı açarız. Bizi insan ve Millet haline getiren vefa, şefkat, merhamet gibi duygularımızın ve değerlerimizin, en fazla farkına vardığımız zamanlar, şüphesiz Bayramlardır.

 Bayram coşkusunu ve sevincini yaşarken, salgın hastalık nedeniyle, uymak zorunda olduğumuz kuralları da unutmamalı; mesafe, maske ve temizlik kuralı başta olmak üzere, alınmış olan tedbirleri, günlük hayatımızın bir parçası olarak, Bayramda da özenle uygulamalıyız.

 Bu duygu ve düşüncelerle, Kurban Bayramının Ülkemize, Milletimize, İslam Alemine ve tüm İnsanlığa Huzur, Barış ve Kardeşlik getirmesini diliyor; başta Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimiz olmak üzere, tüm İslam Aleminin ve vatandaşlarımızın Kurban Bayramını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER