1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KAYMAKAM AKDUMAN’DAN KADINA ŞİDDET TOPLANTISI

KAYMAKAM AKDUMAN’DAN KADINA ŞİDDET TOPLANTISI
Bu haber 19 Nisan 2021 - 8:09 'de eklendi ve 737 views kez görüntülendi.

KAYMAKAM AKDUMAN’DAN KADINA ŞİDDET TOPLANTISI

Dünyanın ve Ülkemizin de, büyük bir büyük bir sorunu haline gelen, Kadına yönelik şiddetin, her geçen gün arttığı günümüzde, önleyici tedbirlerin yetersiz kalması sonucu, vahşice katledilen kadınlarımızın, acılı aileleri haklarını aramayı devam ettiriyorlar.

Her konuda olduğu gibi, Kadına Şiddet konusuna da büyük hassasiyet gösteren, Pozantı Kaymakamı Emrah Akduman, geçen hafta içerisin de, “Kadına Şiddetin Önlemesi’ başlığı altında, Milli Eğitim binası konferans salonunda, bir toplantı düzenledi.

 KATILIMCILAR

Kadına Yönelik, Şiddetle Mücadele Koordinasyon Planı kapsamında, eş zamanlı 81 ilde gerçekleştirilen, “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele, Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Toplantısı” ,Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunu da yapıldı.

Kaymakam Emrah Akduman Başkanlığında düzenlenen toplantıya, Belediye Başkanı Mustafa Çay, Cumhuriyet Başsavcısı Bahadır Topcigil, Hakim Cankat  Onarok, kurum amir ve müdürleri katıldı.

İlçe de, kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda yürütülen çalışmaları, bu toplantıda değerlendirdiklerini belirten Kaymakam Akduman, “Kadınlarımız; annelerimizdir, eşlerimizdir, çocuklarımızdır, sevdiklerimizdir, evine ekmek götüren emekçilerdir. Kadına yönelik şiddetle mücadelemiz, tüm kararlılığımızla devam edecektir.” dedi.

Toplantı, yapılan sunumların ardından, kadına yönelik şiddet hususunda, ilçede yürütülen çalışmaların, görüşülüp değerlendirilmesi ile sona erdi. ( Haber Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER