1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KAYMAKAM AYDIN GÖREVE BAŞLADI

KAYMAKAM AYDIN GÖREVE BAŞLADI
Bu haber 13 Eylül 2021 - 9:58 'de eklendi ve 493 views kez görüntülendi.

KAYMAKAM AYDIN GÖREVE BAŞLADI

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi çerçevesinde Ordu’nun Kumru İlçesinden Pozantı’ya Kaymakam olarak atanan Hüseyin Aydın geçtiğimiz hafta içerisinde yeni görevine başladı.

Kaymakam Aydın’ı Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mehmet Nuri Dilek, İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Ömer Öztürk, Bölge Trafik İstasyon Amiri Komiser Mustafa Adıgüzel karşıladı. Belediye Başkanı Mustafa Çay, Kaymakam Hüseyin Aydın’a Pozantı ilçesiyle ilgili çeşitli bilgiler vererek ilçenin tarihi ve coğrafi yapısını anlattı.

 HÜSEYİN AYDIN  BİYOĞRAFİSİ  

1993 yılında Sivas’ta doğdu. İlköğretim ve Lise öğrenimini Ankara’da tamamladı. 2015 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat Bölümü’nden mezun oldu. 2017-2018 yıllarında Sosyal Güvenlik Kurumu’nda Müfettiş Yardımcısı olarak görev yaptı.

 2018 yılında Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Bolu Valiliği’nde vilayet stajını, Yalova/Altınova’da Kaymakam Refikliği stajını ve Nevşehir’de teftiş stajını tamamladı. Yabancı dil eğitimini ise İngiltere/Cambridge’de Anglia Ruskin Üniversitesi’nde tamamladı.

Sırasıyla, Kahramanmaraş/Göksun’da ve Giresun/Güce’de Kaymakam Vekili, Ordu/Kumru’da Kaymakam olarak görev yaptı. 2021/412 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Pozantı’ya atanarak görevine başladı Kaymakam Aydın, Evli ve bir çocuk babasıdır.  Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak hoş geldiniz diyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz.  (Haber Merkezi )

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER