1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KAYMAKAM EMRAH AKDUMAN POZANTI’DA AYRILDI.

KAYMAKAM EMRAH AKDUMAN POZANTI’DA AYRILDI.
Bu haber 06 Eylül 2021 - 11:06 'de eklendi ve 505 views kez görüntülendi.

Basına Veda Etmedi Mesajında da Yer Vermedi.

KAYMAKAM EMRAH AKDUMAN POZANTI’DA AYRILDI.

Pozantı’da, 2020 Eylül Ayından itibaren, aralıksız olarak görev yapan ve her kesime mesafeli davranışıyla takdir toplayan, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile, Ordu İli Kumru İlçesi Kaymakamlığına atanan Emrah Akduman, yayınladığı  bir veda mesajıyla,  Pozantı’dan ayrıldı.

EKSİKLİK OLDU.

 Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak, bu genç Kaymakamın, yaptığı çalışmalarının yanı sıra,  Ulusal ve Dini günlerimizde bizzat mesajını isteyip Gazetemizde  yayınlayarak, kendisinin ve görevinin hep destekçisi olduk.

Ancak, kendisi bazı yerlere veda ziyareti yaptı. Basın -Yayın organlarını yapmadığı bu ziyaretin yanı sıra, veda mesajında da basına yer vermemiş olması, bizim açımızdan bir eksikliği olarak değerlendirildi.

Gördüğümüz bir diğer eksikliği ise, 30 Ağustos Zafer Bayramının Yıl Dönümü Törenlerinin, çok rutin bir şekilde,  Atatürk Anıtına Saygı Duruşu, İstiklal Marşı dışında hiçbir program yapmamış olması da,  tarafımızca yine  bir başka  eksiklik olarak görüldü.

Biz,  kendisine yeni görevinde başarılar diliyor, veda mesajını aynen yayınlıyoruz:

 AKDUMAN’ININ VEDA MESAJI

“Değerli Pozantı’lı Hemşerilerim. Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle, Ordu İli Kumru İlçe Kaymakamlığına atanarak, ilçemizden bugün saat 13.30 da ayrılıyorum. Eşsiz doğal güzelliğinin yanında, samimiyetle ve muhabbetle dolu olan ve hizmetinde bulunmaktan her zaman onur duyduğum, bu ilçeden ayrılmak elbette kolay olmayacak. Geride güzel dostluklar, güzel anılar bırakarak gidiyorum. Görev süresi boyunca, Pozantı’lı hemşehrilerimin hep yakın ilgisini, sevgisini ve saygısını gördüm.

Vatandaşlarımızla bir arada olmaya, sevinçlerine ortak olmaya, dertlerine çare bulmaya çalıştık. Yaptığımız tüm hizmetlerde Devletimizin, sıcak ve güler yüzünü göstermeye, ötekileştirmemeye çalışarak, her zaman kapılarımızı, gönüllerimizi herkese açık tuttuk. Hiç kimseye ayrıcalık tanımadan, haksızlığa sessiz kalmadan, kimsenin hakkını kimseye yedirmeden, adaletsizlik yapmadan, görevimizi yapmaya çalıştık.

Başta Belediye Başkanımız olmak üzere, tüm çalışma arkadaşlarıma görev sürem boyunca, uyum ile çalışmamızdan dolayı ve tüm Pozantı’lı hemşehrilerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Kıymetli Pozantı’lı hemşerilerim. Artık Ordu İli Kumru İlçesinde bir kardeşiniz, bir ağabeyiniz, bir evladınız var. Unutmayın. Yolunuz düşerse her zaman beklerim. Allaha emanet olun. ( Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER