1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Kaymakam Sarıdoğan’dan Yaylacılara Çağrı

Kaymakam Sarıdoğan’dan Yaylacılara Çağrı
Bu haber 27 Nisan 2020 - 12:01 'de eklendi ve 776 views kez görüntülendi.

 Kaymakam Sarıdoğan’dan Yaylacılara Çağrı  

GÖÇ’Ü SALGIN ‘SONUNA BIRAKALIM’

Akçatekir- Pozantı merkez ve tüm mahallelerinde sürdürülmekte olan, corona virüs mücadelesi uygulaması ile ilgili olarak, Kaymakam Muammer Sarıdoğan, yayla merkezlerine gelme hazırlıklarını yapmakta olan bütün vatandaşlarımızla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

“İlçemizde de virüs mücadelesi etkin bir şekilde uygulanmaktadır. Pozantı’ya giriş ve çıkışlardaki kontroller de büyük bir hassasiyetle devam ettirilmektedir. Aynı şekilde, Pozantı içerisinde de sağlık ekiplerimiz ve kolluk personelimiz devamlı alarm durumundadır.

 Özellikle belirli yaşta olan vatandaşlarımızın, her yıl olduğu gibi bu sene de başlatacakları “Yaylalara Göç” sezonunu, salgın bitimine kadar ertelemeleri, öncelikli olarak kendi sağlıkları açısından son derece hassas ve önemlidir. Virüsün, özellikle belirli yaş grubundaki etkisi kalıcı ve daha olumsuz sonuçlara sebep olmaktadır.

Yaylalara, erken geliş yapmakta olan vatandaşlarımızın ise, virüse daha çabuk yakalanma riski ile karşı -karşıya bulunmaları dolayısıyla, virüsle mücadeleden sonuç alınıncaya kadar, sağlık kuruluşlarının fazla olduğu yerleşim yerlerindeki ikametlerini devam ettirmeleri ise, hayati bir önem taşımaktadır.

Dolayısıyla vatandaşlarımızın, bu seneki yaylalara ve yazlıklara geliş programlarını toplumsal mücadele açısından, “ SALGIN SONUNA KADAR ERTELEMELERİNİ” özellikle istirham ediyor, bu süreçten karşılıklı anlayış içerisinde, hep birlikte mücadele ederek, başarılı bir şekilde çıkacağımıza inanıyorum. Bu, son derece hassas ve önemli talebimizi, yaylacılarımızın kendi ve toplum sağlığı açısından da, olumlu karşılayacaklarına inanıyor, saygılarımı sunuyorum” dedi. ( Haber Hayriye Eroğlu)  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER