1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KAYMAKAM VEKİLİ GÜDEK’E GAZETEMİZDEN ZİYARET

KAYMAKAM VEKİLİ GÜDEK’E GAZETEMİZDEN ZİYARET
Bu haber 09 Mayıs 2024 - 10:47 'de eklendi ve 182 views kez görüntülendi.

Pozantı’ya Kaymakam Vekili olarak atanan ve 06 Mayıs 2024 Pazartesi görevine başlayan Sayın Ekrem Güdek’e, Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak, hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal ve Yazıişleri Müdürümüz Hayriye Eroğlu’nun birlikte hazırladıkları, Pozantı’nın konumu, durumu ve sorunlarını içeren bir rapor Sayın Güdek’e sunuldu.

Yine bu ziyarette , Pozantı’nın onur günlerinden birisi olan ve Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 5 Ağustos 1920’de Pozantı’ya ilk gelişi ile ilgili olarak, yayınladıkları ” POZANTI KONGRESİ ” başlıklı kitapçığı da Kaymakam Vekili Sayın Ekrem Güdek’e takdim ettiler.

Konuyla ilgili geniş haber, 13 Mayıs 2024 Pazartesi günkü gazetemizde geniş bir şekilde yer alıcaktır. Haber: Hayriye Eroğlu

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER