1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KENDİMİZLE BAŞLAYALIM

KENDİMİZLE BAŞLAYALIM
Bu haber 07 Haziran 2021 - 11:48 'de eklendi ve 640 views kez görüntülendi.

POZANTI KONUŞUYOR

KENDİMİZLE BAŞLAYALIM

Okurlarımızın büyük bir bölümü, “Pozantı Konuşuyor” sütununa, neden bir süreden beri ara verdiğimizi haklı olarak, soruyorlar? Duyarlılıklarından dolayı, kendilerine teşekkür ediyoruz.  Bu sütuna ara vermemizin nedeni ise, yaklaşık bir aydan beri yaptırmakta olduğumuz, diş tedavimizle ilgili. Adana da, Baraj Yolunda Kebapçı Hasan Usta karşısındaki, “32 DİŞ MERKEZİ KLİNİĞİNDE,” yaptırmakta olduğumuz, bu diş kliniğinde, uzman diş hekimlerinin yanı sıra,  son derece güler yüzlü  ve saygılı  personelinde, ilgi ve alakaları, tedavi için gelenlere büyük moral aşılıyor.

Biz, bu diş kliniğindeki tedavimizden son derece rahatız. Korkusuz bir şekilde, dişlerimizi yeniliyoruz. Teknolojinin en son yenilikleri ile donatılmış bulunan ve randevusuz kabul yapmayan, bu diş kliniğine gitmek isteyenler, 0322 228 49 49 Nolu telefondan randevu alabilirler. Asla da, dişlerinin yenilenmesi ile ilgili korku ve çekince duymadan, çok rahat bir şekilde, sağlıklı bir diş yapısına kavuşurlar.

 YUNUS AYTEKİN

Pozantı’da, genç jenerasyonun en önemli iş insanlarından birisi Yunus Aytekin’dir. Siyasi ve  ticari alanda, yıldızı giderek parlayan Yunus Aytekin’nin, en önemli özelliklerinden birisi de, iş alanında kendisini her geçen gün yeniliyor olması, adeta yapmadığı bir ticari faaliyette bırakmamasıdır.  Bu ticari  çeşitliliğinden dolayı da, kendisi zaman -zaman sütunlarımızın konuğu olup,  olmaya da devam edecektir.

Pozantı Esnaf ve Sanatkarlar Odasına da, Yönetimi ile birlikte önemli başarılara imza atan Başkan Yunus Aytekin, pandemi süresi boyunca da, üyeleriyle sanal ortam aracılığı ile paylaştığı, bilgilendirme mesajları ile de, üyelerine kolaylık sağlamayı devam ettiriyor. Bu önemli çalışması, Yunus Aytekin’i de, geleceği açısından önemli yerlere ulaşmasının ilk adımları oluyor.

MUAYENE İSTASYONU

Trafikteki araç muayene istasyonları, bulundukları yöreye, çeşitli ekonomik katkılarının yanı sıra iş istihdamı açısından da, önemli kurumlardır.

Geçtiğimiz yıllarda, Şoförler Odasının gayreti ile, ayda bir defa Pozantı’ya gelen mobil araç  muayene istasyonları, beklenen verimi sağlamaktan uzak kaldılar. Ve sonuçta da, Pozantı’lı araç sahipleri Niğde ve Adana’ya giderek, araçlarının gerekli muayenelerini yaptırmak mecburiyeti ile, karşı karşıya kaldılar. Geçtiğimiz hafta içerisinde aldığımız bir duyumun, Pozantı için ne kadar önemli olduğunu, yaptığımız araştırmalar sonunun da, öğrendik.

Çok iş sahibi ve aynı zamanda, Pozantı Esnaf ve Sanatkarlar Odasının başarılı ve tutumlu Başkanı Yunus Aytekin, Pozantı’lının acil ihtiyacı konumunda bulunan, kısa adı TÜVTÜRK  olan  araç muayene istasyonun, ilçeye kazandırılması için başlattığı çalışmalarının, son aşamada olduğu konuşulmaya başlandı.

Pozantı Kaymakamı Emrah Akduman’ının da, çok sıcak baktığı ve desteğini verdiği, araç muayene istasyonun, Pozantı da faaliyete geçmesinin sağlayacağı konusunda önemli adımlar atılıyor. Bu büyük kolaylığın yanı sıra, Pozantı’ya kazandıracağı, iş istihdamı ve ekonomik katkı açısından da, Yunus Aytekin’nin sürdürmekte olduğu bu çalışma, takdire değer bir gelişme olacaktır.

ŞOFÖRLER ODASI

Pozantı’nın, önemli sivil toplum örgütlerinden birisi olan, Pozantı Şoförler Odasının, Genel Kurulunun yapılmasının yaklaştığı şu günlerde, hareketlilikte başladı.  

Mehmet Kılınçkaya, uzun süredir yaptığı ve sonrasındaki seçimlerde, Pozantı Şoförler Odası Başkanlık Koltuğuna, yeniden oturabilmek için kongre çalışmalarını başlattı.

ÇEKİŞMELİ GEÇECEK

Pozantı Şoförler Odasının  üçüncü bir  adayın, sürpriz olarak çıkmaması halinde Yıldırım ve Kılınçkaya arasında, geçeceği beklenen seçimin, çekişmelere sahne olacağı da, kulisler de konuşulmaya devam ediliyor.

Mevcut Başkan Özcan Yıldırım.

ÜMİT ÖZDAĞ ADANA DA

Adana’da, bir dizi ziyaretlerde bulunacak olan, Prof. Dr. Ümit Özdağ ve beraberindeki heyet, 7 Haziran Pazartesi gün Şirinpark Otel’de, başlattığı “Ayyıldız Hareketi” ile ilgili olarak, basın mensuplarıyla bir araya gelecek.

İyi Partiden, Adana Millet Vekili olarak seçilen ve parlamentoya giden, Eski Eğitimci ve Sendika Başkanı İsmail Koncuk’da Ümit Özdağ’ın başlattığı bu siyasi oluşum içerisinde yer alıyor.

Bu iki Millet Vekilinin Adana’da yapacağı toplantı da hangi sürprizleri açıklayacakları da merak ve ilgi ile bekleniyor.Millet Vekili Prof. Dr. Ümit Özdağ ve Adana Millet Vekili İsmail Konçuk, bu toplantı sonrası sivil toplum örgütlerini de, ziyaret edecekler.  

KAYBOLUYOR

Bir zamanlar, Pozantı’nın kendisine özgü tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri vardı. Bu doğal güzelliklerin başında, ilçenin giriş ve çıkışında, demir yolunun iki tarafında yer alan, kavak ve çınar ağaçları, artık yok. Kesilenlerin yerine de, yenileri dikilmedi.

Aynı şekilde, Pozantı’nın orman alanlarının da, yıllar boyu gençleştirme ve yenileme adı altında, sürdürülmekte olan kesimlerin ise, sonu gelmeyecek gibi görünüyor. Bir başka eksikliği hissedilen ise, Pozantı’nın kültür mirası konumunda olan, tarihi evlerin giderek kayboluyor olmalarıdır.

Yıllardan beri, Pozantı Belediyesinin verdiği ruhsatlar sonucu, bu tarihi sit alanları, yerlerini çok katlı apartmanlara bırakırken, beraberinde götürdükleri ise, ilçenin kültürel varlıklarının yanı sıra, tarihi özelliklerinin de kayboluyor olmasıdır.  Dikkatli gözler,  giderek kaybolan bu güzellikleri görememenin, üzüntüsünü yaşıyorlar.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER