1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KILIÇDAROĞLU GELİYORMU?

KILIÇDAROĞLU GELİYORMU?
Bu haber 26 Temmuz 2021 - 10:26 'de eklendi ve 533 views kez görüntülendi.

KILIÇDAROĞLU GELİYORMU?

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, “Artık Ben, Pozantı’nın Fahri Hemşerisiyim “ şeklinde yaptığı açıklama, ilçemize verdiği önemin bir ifadesi oldu.

Bu söylemin, Gazetemiz de yayınlanması sonrası, bazı Pozantı’lılar duydukları memnuniyeti, sanal ortam aracılığı ile, paylaştılar.

DAVET

Bilindiği gibi, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 5 Ağustos 1920’de, Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanı olarak, Pozantı’ya ilk gelişinin 101. Yıl Dönümünü, 5 Ağustos 2021 Perşembe gün, yine büyük bir gurur ve heyecanla kutlayacağız.

Bu onuru, yaptığı devamlı yayınlar ile, 2003 yılından itibaren, yerel milli bazda kutlanmasını sağlayan ise, Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi oldu.

Bu seneki kutlama ile ilgili olarak, önceki yayınlarımızda, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı  Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun, o gün Pozantı’ya gelmesinin, törenlere ayrı bir anlam katacağına inandığımızı, kamuoyuyla  paylaşarak, kendisini ilçemize  davet etmiştik. Aldığımız duyumlara göre de Sayın Kılıçdaroğlu’nun da, bu çağrıyı olumlu değerlendirdiğini de, öğrendik.  

5 Ağustos’un Kutlanmasına sayılı günler kala, biz bu davetimizi yineliyor, CHP Genel Başkanın, Pozantı’ya gelmesinin çok anlamlı bir davranış olacağını, kutlamaya çok daha büyük bir heyecan ve coşku katacağına inanıyoruz.

OLUMLU OLUR

Sayın Kılıçdaroğlu, Pozantı’ya gelmesi halinde, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın yaptığı hizmetleri de, yerinde görme imkanı bulacaktır. Fırsat bulup da, on binlerce Çukurovalı yaylacının yaşadığı Akçatekir ve Kamışlı’da,  vatandaşlarla buluşması halinde  ise,  kendisi ve partisi açısından, ileriye dönük son derece olumlu bir davranış, olacaktır.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER