1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KILIÇDAROĞLU Kozan’dan Türkiye’ye SESLENDİ: “DEMOKRASİYE SUSADIĞINIZI BİLİYORUM.”

KILIÇDAROĞLU Kozan’dan Türkiye’ye SESLENDİ: “DEMOKRASİYE SUSADIĞINIZI BİLİYORUM.”
Bu haber 27 Aralık 2021 - 10:16 'de eklendi ve 720 views kez görüntülendi.

KILIÇDAROĞLU Kozan’dan Türkiye’ye SESLENDİ: “DEMOKRASİYE SUSADIĞINIZI BİLİYORUM.”

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Kozan ilçesinde yaptığı, Şehit Asteğmen Kubilay’ın anısının yaşayacağı Kent Meydanı ile, Kurtuluş Savaşı Kahramanı Sırelif’in adını taşıyan Gündüz Bakımevi’nin açılışı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Şehit Asteğmen Kubilay Anıtının yer aldığı, Kent Meydanını dolduran 10 bini aşkın Kozanlı, Kılıçdaroğlu ve Zeydan Karalar’a,  büyük sevgi gösterilerinde bulundu. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Asteğmen Kubilay’ın Şehit edildiği günün yıldönümü olan 23 Aralık’ta, Kozan’da gerçekleştirilmiş olması da, bu törene ayrı bir önem kazandırdı.

KATILIMCILAR

Açılışlara, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın yanı sıra, CHP İstanbul Milletvekili Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı Erdoğan Toprak, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, İlçe Belediye Başkanları, CHP Adana Milletvekilleri, konuklar ve Kozanlılar katıldı.

EROĞLU’NDAN AÇIKLAMA

Bu açılışlara örgütle birlikte hazır bulunan, Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, gazetemize yaptığı özel açıklamada,  CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na, Kozan ve Çukurova İlçelerinde  gösterilen yoğun ilgi ve coşkunun yanı sıra, Genel Başkan’ının Adana’da bazı sivil toplum örgütleri ile, bir araya geldiği toplantılarda görüşülen sorunlara da, Kılıçdaroğlu’nun  getirdiği kesin çözüm önerilerinin, katılımcıların yüreklerine su serptiğini ve onlara umut ve güven verdiğini belirterek, açıklamasına şöyle devam etti:  

DAHA BÜYÜK MEYDAN SÖZÜ

“Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar, konuşmasının başlangıcında yaptığı, “Sizleri ve bu kalabalığı görünce, burasını Adana’daki Uğur Mumcu Meydanı ile karıştırdım. Belli ki bu meydan, sizlere yetmiyor. Daha büyüğünü yapmanın sözünü de, veriyorum” demesi takdir gördü.  Ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, sözlerine şöyle devam etti:

DEVLETİ YÖNETECEK KİŞİ BUGÜN KOZAN’I DAHA İYİ TANIYOR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, bu açılışlara katılması beni çok mutlu etti. Bugün benim en mutlu günlerimden biri. Ulusal Kurtuluş Mücadelesi Kahramanlarından, Sırelif’in adını taşıyan Gündüz Bakımevi’nin ve Cumhuriyet Şehidi Mustafa Fehmi Kubilay’ın adının yaşayacağı, Kent Meydanının açılışını yapıyoruz. Üstelik, bu açılışları Genel Başkanımızın katılımıyla gerçekleştiriyoruz. Bize şeref verdiniz.  Sayın Genel Başkanım, bugün burada olmanız Adanalılara ve Kozanlılara verdiğiniz önemi gösteriyor. İktidara giden yolda, Devleti yönetecek kişinin, Kozan’ı görmesi tanıması ve iktidarında Kozan’a, her zamankinden farklı bakması da, inşallah bugün tesis ediliyor. Bugün, Şehit Asteğmen Kubilay’ı ve bütün Şehitlerimizi Saygı, Minnet ve Rahmetle Anıyorum” diye konuştu.

AKILCI, MALİ DİSİPLİN TEMELLİ VE TASARRUF ESASLI BELEDİYECİLİK

Başkan Zeydan Karalar şöyle devam etti: “Sıkıntılar içinde devraldığımız belediyede, mali disiplini hızla düzelterek, hizmet atağına geçtik. İhalelerimizi şeffaflaştırarak, büyük kırım oranlarıyla yapmaya devam ediyoruz.  Akılcı ve tasarruf esaslı belediyecilik anlayışıyla milyarlarca lira, halka hizmete dönüşmeye devam ediyor. Kozan’ın içme suyu sorununu da, yakın zamanda çözeceğiz. Bizim attığımız her adım, Genel Başkanımızın talimatıdır. Bütün hemşehrilerimiz adına, sizlere teşekkür ediyorum. Sizin sayenizde Ülkemizi, Kozan’ı ve güzelliklerini bir kez daha tanıyacaktır. “Geliyor gelmekte olan. Geliyor, sizin kayıplarınızı verecek olan.” Şeklindeki konuşması, büyük takdir ve alkışlarla takdir gördü.

PAYLAŞTI

Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, Partisinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’unun, on binlerce Kozanlı’ya yaptığı konuşmayı, başlıklarla değerlendirdi. Ve aşağıdaki açıklamayı, gazetemiz aracılığı ile, kamuoyuyla paylaştı:

DEMOKRASİYE SUSADINIZ

“Öncelikle böyle bir açılışı gerçekleştiren, Büyükşehir Belediye Başkanımız, Kozan Belediye Başkanımız başta Kozanlılar olmak üzere, tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Bu meydanın açılışını, yine tarihi bir yıl dönümünde yaptık.  Biliyor ve görüyorum ki, demokrasiye susadınız.

BEREKETLİ TOPRAKLAR

Bu bereketli toprakların, huzura ihtiyacı var. Üreticilerimizin alın teri, biz geldiğimizde mutlaka karşılığını bulacaktır.  Meşhur Kozan Balının, kalitesini daha da yükseltebilmek için, buraya bir bal analiz laboratuvarı kuracağız.

Bütün Belediye Başkanlarıma söylüyorum. Harcadığınız para, vatandaşın parasıdır. Hizmette ayrımcılık olmaz. Yoksul mahallere, daha fazla hizmet yapacaksınız. Hiçbir çocuk, yatağına aç girmeyecek.

Büyüyerek ve gelişerek yaşayacağız.  Kozan Belediye Başkanımıza da, teşekkür ediyorum. Kendisini, siz Kozan’lılar  adına makamımda keçiboynuzu çayına davet ediyorum.

MİLLİYETÇİLİK

Partimizin sembolü olan, ALTI OK’umuzda, Milliyetçilik en önde gelir. Değişmez iki kırmızı çizgimiz ise, Vatanımız ve Bayrağımızdır. Bunlar, parayı pul yaptılar.   Her geçen gün artan geçim zorluğu ve gidilen ekonomik çıkmaza, hep birlikte “DUR” diyeceğiz. Sandığa gittiğinizde, elinizi vicdanınıza koyarak, oyunuzu kullanın. Türkiye’nin büyümesi ve gelişmesi için, birlikte  mücadele edeceğiz.

HESABA YATACAK.

Vatandaşlarımız arasında, ayrımcılık yapanlara karşıyız.  Tüyü bitmemiş yetimin, hakkını savunacağız. Aile destekleri sigortasını getireceğiz.  Asgari ücretin altında olan vatandaşlara, her ay yardım yapılacak.  Bunu da, vatandaşlarımızı rencide etmeden yapmayacağız. Para, kadınların hesabına yatırılacak, hiç kimse başkasının fakirliğini bilmeyecek.

GİDECEKLER

İki yıl içinde, suriyeli kardeşlerimizi davul- zurna eşliğinde göndereceğiz. Tüm kredi faizlerini hemen sileceğiz. Hiç kimse sahipsiz kalmayacak. Gençler sizden  beni eleştirmeniz için oy istiyorum.  Asla umutsuz olmayın.  Etnik ayrımcılık olmayacak. Terör belasını silip atacağız.” dedi.

BÜYÜK TAKDİR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’unun bu konuşması, büyük takdir ve alkış aldı. Birlikte açılış kurdelası kesildi. Özgürlük ve barış güvercinleri uçuruldu.  

CHP Genel Başkanı  daha sonra, Adana’nın Çukurova Merkez İlçesine geçti. Belediye Başkanı Soner Çetin’inin, Çukurova’ya kazandırdığı hizmetlerin açılışını yaptı. Ve buradan da Ankara’ya gitmek üzere, Adana’dan büyük bir  memnuniyet içerisinde ayrıldı.

EROĞLU’NDAN TEŞEKKÜR

Cumhuriyet Halk partisi Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, Partisinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’unun, yukarıdaki açıklamalarını gazetemiz aracılığıyla,  kamuoyuyla paylaştıktan sonra, partisi ve şahsı adına da, aşağıdaki  teşekkürü yaptı:

“ Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar ve İl Örgütümüzün büyük organizasyonu ile, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Kozan ve Adana’dan, çok önemli bir demokrasi mesajı vermiştir.  Biz Pozantı Örgütü olarak da, muhtarlarımız başta olmak üzere, böylesi tarihi bir toplantı ve açılışta yer almaktan dolayı, gururlu ve mutluyuz. Bu vesile ile, tüm katılımcılara ve  Pozantı’lı hemşerilerimize, en derin  teşekkür ve saygılarımı sunuyorum.” Dedi.    ( Özel Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER