1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KILIÇDAROĞLU: “TABİİ Kİ GİDECEKSİN”

KILIÇDAROĞLU: “TABİİ Kİ GİDECEKSİN”
Bu haber 27 Kasım 2023 - 11:02 'de eklendi ve 421 views kez görüntülendi.

KILIÇDAROĞLU: “TABİİ Kİ GİDECEKSİN”   

Geçen haftaki Gazetemiz de, CHP Pozantı Kadın Kolları Başkanı Fatma Kapuz’la ilgili olarak, “ KAPUZ VE İKİ FOTOĞRAF” başlıklı haberimiz, en çok okunanlar listesinde yer aldı.

Haberimizin içeriğinde, Kapuz’un çok yakınında olduğunu bildiğimiz, önceki Genel Başkan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile, yeni Genel Başkan Sayın Özgür Özel’le birlikte, ayrı ayrı çektirmiş olduğu,  iki ziyaret fotoğrafını paylaştık.  Yazımızda,  kendisine önceki Genel Başkan  Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na da gidip -gitmediğini sorduk? Bu konuyla ilgili olarak, Başkan Fatma Kapuz’la, geçen hafta bir telefon görüşmesi yaptık. Kendisiyle ilgili yazdıklarımızın, harfiyen doğru olduğunu belirterek, bize aşağıdaki açıklamayı yaptı:

VEFA GEREKTİRİR

“Ben özel yaşamım başta olmak üzere, hayatımda vefayı hep ön planda tuttum. Siyasette de bu  tavrımdan asla ödün vermedim. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Genel Başkanken de, sonrasında da, hep telefonlarıma çıkan, son derece nazik bir beyefendidir. Ankara’ya gitmeden önce de, kendisini arayarak Meclise gidip yeni Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’i tebrik etmek isteğimi ilettim. Cevaben, “ Tabii ki gideceksin. Desteğini tabii ki vereceksin. Parti hiç kimsenin değil, toplumundur.” Şeklindeki cevabı beni çok duygulandırdı. Ankara’ya geldiğimde, kendisini de evinde ziyaret etmek istediğimi belirttim. Cevaben “ randevularım var. Ama sonrasında, mutlaka seni bekliyorum. Yakında da  bir çalışama ofisi açacağım. Ayrıca oraya da  gelmen beni mutlu kılar, şeklinde görüşlerini belirtti.”

 ÖZEL: “ALLAH’INA GURBAN”  

Cumhuriyet Halk Partisinin yeni Genel Başkanı Özgür Özel’in, meclis çatısı altında Genel Başkan sıfatı ile yaptığı ilk konuşmada yanında yer alarak, fotoğraf karelerine giren CHP Pozantı Kadın Kolları Başkanı Fatma Kapuz, yeni Genel Başkanla bir araya gelişini şöyle anlattı: “Sayın Genel Başkanım ile, daha öncede karşılaşıyorduk. Kendimi hatırlatmam sonrası, bana çok yakın ve samimi bir yaklaşımda bulunarak “ ALLAH’INA GURBAN BACIM” şeklindeki hitabı ile ve  bir abi tavrı ile sarılması beni çok duygulandırdı.  Yöre ile ilgili olarak, kendisini bilgilendirmemi rica etti. Konuşması sırasında da, yanımda olup olmayacağımı sordu? Ben de bu teklifini büyük bir onurla kabul ettim. Böylece bu ziyaretim de kamuoyuna bu fotoğraflarla yansımış oldu.”  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER