1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KILINÇKAYA: “ ARAÇ MUAYENE İSTASYONU EKONOMİK KAZANÇTIR”

KILINÇKAYA: “ ARAÇ MUAYENE İSTASYONU EKONOMİK KAZANÇTIR”
Bu haber 22 Ağustos 2022 - 12:12 'de eklendi ve 392 views kez görüntülendi.

Şoförler Odası Başkanı Kamuoyundan Destek Alıyor.

KILINÇKAYA: “ ARAÇ MUAYENE İSTASYONU EKONOMİK KAZANÇTIR”

Pozantı’ya, araç muayene ve emisyon istasyonu kazandırılması için, kamuoyu oluşturulmaya başlandı.

KAMPANYA  VE DESTEK

Akçatekir Belde Eski Belediye Başkanı ve Pozantı Şoförler Odası Başkanı Mehmet Kılınçkaya önderliğinde başlatılan, araç muayene ve emisyon istasyonun Pozantı’ya getirilmesi için,  başlatılan imza kampanyasına destek  giderek artıyor.  

Başkan Mehmet  Kılınçkaya, Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığı Ulaştırma Hizmetleri Genel Müdürlüğüne gönderilmek üzere, Sivil Toplum Örgütleri, Siyasi Parti Temsilcilerinin desteğini almak için, geniş kapsamlı bir imza kampanyası başlattı.  Bu kampanyaya duyarsız kalmayan, siyasi ve tüzel kuruluş temsilcilerinin yanı sıra, Pozantı’nın tüm muhtarları da, Kılınçkaya’nın bu çalışmasına  destek veriyorlar.

DİLEKÇE

Pozantı Şoförler  Odası Başkanı  Mehmet Kılınçkaya’nın, Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığı  Ulaştırma Hizmetleri Genel Müdürlüğüne, gönderilmesi amacıyla imzaya açtığı dilekçe de, şu görüşlere yer verildi:

  3 BİN ARAÇ

“Pozantı İlçemiz, Adana İl Merkezine 160,  Niğde İl Merkezine 100 Kilometre mesafede bulunan, 6360 sayılı Büyükşehir Belediye yasası ile kapatılan, Akçatekir Beldesinin 6 mahallesi ile birlikte toplam 21 mahallesi bulunan ve  nüfusu 300 Bini geçen ve Akdenize bağlantısı olan, D/ 400 Karayolunun ve Adana -Niğde Otobanın da sınırları içerisinde geçtiği bir ilçemizdir.

TÜRKTÜV

İlçemize belirli aylarda ve belirli günlerde, otomobil, kamyonet, motorsiklet, minibüs ve traktör gibi araçları muayene için, seyyar “TÜRKTÜV” araç muayene ve emisyon istasyonu gelmektedir. Yukarıda belirttiğimiz gibi ilçemiz, Güneydoğu ve Akdeniz’i birbirine bağlayan bu karayolundan, günde ortalama 3.000 araç geçiş yapmaktadır.

EKONOMİK KATKI

Ayrıca, ilçemizde kayıtlı ağır tonajlı ve otobüs olarak 1.000 yakın araç mevcut olup, bu araçlar muayene yaptırabilmek için, çevre il merkezlerinde bulunan, araç muayene ve emisyon istasyonlarına  gitmek zorunda kalıyor olup, bundan dolayı da zaman ve maddi kayıplar yaşamaktadırlar. Gelecek olan istasyon, ülkemize istihdam sağlayarak,  ekonomik gelişmeye de,  önemli katkılar sağlayacaktır.

İlçemizde bulunan sanayi sitemizde, bu sayede hareketlenecek, ülke ekonomisine daha fazla yarar ve katkı sağlayacaktır. Araç muayene istasyonu, Devletimiz ve ilgili Bakanlığımızın bu bölgedeki yüz akı olacaktır.  Araç  muayene ve emisyon istasyonun, Pozantı’mıza gelmesinin sağlanmasını saygılarımızla, arz ve talep etmekteyiz.”    ( Haber Merkezi)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER