1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KINALI KUZU İSMET ERBİL: “ARTIK O BİR ASKER”

KINALI KUZU İSMET ERBİL:  “ARTIK O BİR ASKER”
Bu haber 18 Temmuz 2022 - 14:03 'de eklendi ve 426 views kez görüntülendi.

  KINALI KUZU İSMET ERBİL:  “ARTIK O BİR ASKER”

Milletimiz, Asker Ocağını “ANA” kucağından bile üstün tutar.  Analar -babalar,  gelinler, bacılar, teyzeler, halalar, gözü yaşlı nişanlıları ve sevdiklerini asker ocağına, ellerine kına yakarak gönderirler. Ve onlar artık, birer kınalı kuzu olmuşlardır.

VATAN SAĞOLSUN

Oğulların Asker ocağından dönüşleri, dört gözle beklenir.  Zaman -zaman da, Şehitlik ve Gazilik mertebesine ulaşanlar içinde, ailelerinin ve sevdiklerinin kullandığı tek cümle, çok anlamlı bir onuru özetler “VATAN SAĞOLSUN”

KINALI KUZU

Bürücekli Cumali Erbil ve ailesi geçtiğimiz hafta içerisinde Asker ailesi olmanın, onurunu yaşadı. Oğul ismet Erbil’e, Asker türküleri eşliğinde ellerine kına yakıldı.  Ve 1. Dünya Savaşında destanların yazıldığı, yedi düvelin geçmediği “ÇANAKKALE’ye, KINALI KUZU” olarak gönderildi. Bu onur gününde, dostları, arkadaşları, sevenleri, ailesi ve  sağdıç Ahmet Kanay’ da İsmet  Erbil ve ailesini, Asker yolculuğunun başlangıcında onları yalnız bırakmadılar. 

BEKLENİYORLAR

Tüm Ulus olarak Yüce Allah’tan, dileğimiz ve beklentimiz Asker Ocağına giden tüm kınalı kuzularımız, sağ -salim aile ocaklarına tekrar dönsünler.  Geride, gözyaşı ve hüzün bırakmasınlar.

RAHMET DİLİYORUZ

Onları, şahadet mertebesine kavuşturan hain kurşunları sıkanlar çirkin emellerinin bataklığından sonsuza kadar yok olsunlar. Bu vesile ile, gelmiş geçmiş tüm Şehitlerimize ve   bu  toprakları bize vatan yapanlara, Türkiye Cumhuriyetini bize  miras bırakan “ Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşlarına da minnet ve şükranlarımızı iletirken,  Yüce Allah’tan da onlara bir kere daha Rahmet, Gazilerimize de huzurlu bir yaşam diliyoruz.  (Tamer Ünal)   

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER