1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KİRALANIYOR.

KİRALANIYOR.
Bu haber 12 Temmuz 2021 - 10:29 'de eklendi ve 529 views kez görüntülendi.

KİRALANIYOR

Pozantı Belediyesinin, Akçatekir Yaşam Alanına yaptığı dört iş yerinin, bir yıllığına kiralama ihalesi, 29 Temmuz 2021 tarihinde, Pozantı Belediyesi Encümeni tarafından yapılacak.

Kiraya verilecek olan iş yerlerinde hediyelik eşya, unlu mamuller, dondurma, karsambaç, bici- bici, tatlı, meyve suyu ve soğuk içecekler dışında, her hangi bir maddenin satışı yapılamayacaktır.

Aylık 1000 TL kira ile, ihaleye çıkarılacak olan işyerlerinin kira şartları ile ilgili bilgi, mesai saatleri dahilinde, Pozantı Belediyesi Yazıişleri Müdürlüğünden alınabilecektir.

 SEFERE BAŞLIYOR

Pandemi nedeni ile, yaklaşık iki yıldan beri, Adana ile civar iller arasında yapılamayan tren seferleri, bölüm- bölüm ulaşıma açılamaya başladı.

12 Temmuz 2021 Pazartesi gününden itibaren, her gün Adana Garından Saat 16.25’de kalkış yapacak olan, Adana -Kayseri Ekspresi Saat 18.00 sularında, Pozantı’da olacak. Karşılığı olarak ise,  Kayseri İstasyonun dan Sabah Saat 07.00 ‘de harekete edecek olan Ekspres, Saat 11.15’de Pozantı’dan Adana’ya geçiş yapacaktır.  Pozantı İstasyonunda, bilet satışı yapılamayacak olup, internet aracılığı veya tren içerisinde, bilet satışı yapılacaktır.  

BÜYÜKŞEHİR ÜÇLEDİ

Adana Büyükşehir Belediyesince, İlçelere yapılmakta olan, toplu ulaşım taşımacılığına, yaz mevsimi dolayısıyla, ek seferler kondu. Yeni tarifeye göre, Sabah 09.00’da, öğleden sonra 14.00 ve 17.30’da, Pozantı’dan hareket edecek olan otobüslerin, Adana’dan karşılığı ise, sabah 06.30, öğlen 14.00 ve Akşam 17.30 şeklinde, yapılmaya başlandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER