1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KISA- KISA HABERLER

KISA- KISA HABERLER
Bu haber 05 Nisan 2021 - 8:23 'de eklendi ve 652 views kez görüntülendi.

KAYMAKAMLIKDAN

KISA- KISA HABERLER

Pozantı Kaymakamı Emrah Akduman, çalışmaları ile ilgili olarak, sanal ortamından  yaptığı paylaşımında, çeşitli konulara getirdiği çözümleri, kısa- kısa şöyle sıraladı:

“İlçemizde, Covid-19 denetimleri devam ediyor. Pandemiyle mücadele kapsamında, işletmeler için alınan tedbirler ve vatandaşlarımızın maske ve sosyal mesafe kurallarına uyup uymadığını denetlemek için, denetim ekimlerimiz denetimlere devam ediyor.

Maske, mesafe ve temizlik kurallarına, hassasiyetle riayet edelim. Kalabalık ortamlardan uzak duralım. #BirlikteBaşaracağızPozantı

VATANDAŞLA BULUŞMA

Kaymakamımız Emrah Akduman, 21 Mart Ormancılık Haftası münasebeti sebebiyle, Orman İşletme Müdürlüğünce, ağaç ve orman sevgisini kazandırmak, memleketimizin ağaçlandırılması ve yeşil alanla kaplı olması amacıyla, Merkez Camii yanında yaptığı fidan dağıtım etkinliğine katıldı. Etkinliğin ardından, İlçemiz Aşçıbekirli Mahallesi’nde, vatandaşla buluşma toplantısı ve hane ziyareti gerçekleştirerek, vatandaşların sorunlarını dinledi.

KÜLLERİNDEN DOĞUYOR

Geçen yıl Eylül ayında çıkan yangınlarının yaraları sarılıyor. Pozantı Orman İşletme Müdürlüğünce, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası münasebetiyle düzenlenen ” Yanan Ormanlar Küllerinden Doğuyor ” sloganı ile, tohum ekme etkinliğine katılan Kaymakam Emrah Akduman, Ormanlar bir ülkenin doğal güzellik ve zenginlik kaynağıdır. Ormanları korumak hepimizin görevidir. Bize birçok yarar sağlayan, hayatımızda önemli yeri olan ormanları korumalı ve ağaç dikip yeni ormanlar yetiştirilmesine yardımcı olmalıyız.” dedi

YAYA GEÇİTLERİ KIRMIZI

Kaymakamımız Emrah Akduman, İçişleri Bakanlığımızın öncülüğünde, yaya önceliği konusunda, farkındalık oluşturmak amacıyla, 81 ilde eş zamanlı olarak yapılan ” Yaya Önceliği, Kırmızı Çizgimizdir ” etkinliğine katılarak, yaya geçidine kırmızı çizgi çekti. Kaynak: Kaymakamlık Sitesi)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER