1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KIZ ÖĞRENCİ MİSAFİRHANESİ TAMAM

KIZ ÖĞRENCİ MİSAFİRHANESİ TAMAM
Bu haber 25 Ekim 2021 - 11:46 'de eklendi ve 786 views kez görüntülendi.

CHP İlçe Başkanı Şenol Eroğlu Açıkladı:

KIZ ÖĞRENCİ MİSAFİRHANESİ TAMAM

Pozantı’da yıllardan beri sıkıntısı çekilen, Yüksek Okul öğrencilerinin barınma sorununa,  kalıcı çözüm Adana Büyükşehir Belediyesinden geldi.

Başkan Zeydan Karalar’ın, “ÇÖZÜMLEYECEĞİM” şeklindeki vaadi, sözde kalmadı. CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu’ununda, yoğun gayretleri sonrası, kız öğrenci misafirhanesi öğrencilerin hizmetine hazır hale getirildi.

Pozantı’da bulunan, Güzel Günler Çocuk Kulübünün, üst katının öğrenci misafirhanesi olarak düzenlenmesi tamamladı.  40 kız öğrencinin çok rahat bir şekilde kalabileceği misafirhanenin, hizmete girmesi ile birlikte, Yüksek Okul da öğrenci sayısının artacağı belirtildi. CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, erkek  öğrenci misafirhanesi  içinde, çalışmaların devam ettiğini, en kısa zamanda da çözüme kavuşturulacağını söyledi.

OTOBÜS GÖKBEZ’DE

Başkan Şenol Eroğlu, Adana Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi ile yapılan görüşmeler sonrası,  Belediye Otobüsünün güzergahının, Gökbez’e kadar uzatıldığını belirterek, sözlerine şöyle devam etti:

“Belediye Otobüsümüz Gökbez’den başlayarak, Yüksek Okula giriş yapacak. Buradan da, eski güzergahı üzerinden, Pozantı Merkezinden geçerek, Adana’ya gidiş -geliş yapacak. Böylece vatandaşlarımızın,  Pozantı – Adana arasındaki ulaşım sorunu da, bütçelerine uygun olarak çözümlenmiş olacak” dedi. ( Haber Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER