1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KLİMASI ÇALIŞTIRILMAYAN MİNİBÜS VE MİDİBÜSLERE CEZAİ İŞLEM

KLİMASI ÇALIŞTIRILMAYAN MİNİBÜS  VE MİDİBÜSLERE CEZAİ İŞLEM
Bu haber 10 Haziran 2024 - 8:01 'de eklendi ve 289 views kez görüntülendi.

Sıcaklar artıyor vatandaşların sağlığı tehlikede…

KLİMASI ÇALIŞTIRILMAYAN MİNİBÜS VE MİDİBÜSLERE CEZAİ İŞLEM

Adana’da, son yılların en sıcak ve kavurucu günlerinin yaşanıyor olması, vatandaşların sağlığını da çok olumsuz bir şekilde etkilemeyi sürdürüyor.

Tüm ikaz ve uyarılara rağmen,  kavurucu sıcaklarda evlerinden çıkmak zorunda kalan Adana’lıların,  bugünlerdeki en büyük sıkıntısı ise,   Adana Büyükşehir Belediye otobüslerinin haricinde, kent içinde  çalışmakta olan minibüs ve midibüslerde,  klimaların çalıştırılmıyor olması, toplum sağlığı açısından  da son derece önem arz ediyor. Bu konuda zaman -zaman vatandaşlarla araç şoförleri arasında  da, kavgaya kadar varan münakaşalar giderek artıyor.

SIKI DENETİM

Bu hassas konunun, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a iletilmesi üzerine Karalar sıkı tedbirler almaya başladı.

Toplu taşım sırasında,  vatandaşların sağlığını tehdit edebilecek her hangi bir olumsuzluğa karşı, sıkı tedbirlerin alınmaya başlaması  ile ilgili olarak, Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından aşağıdaki açıklama yapıldı:

“Zabıta ekiplerimiz, yaz sıcaklarının başlamasıyla birlikte, halkımızın konforlu ve sağlıklı bir şekilde seyahat edebilmesi için, toplu taşıma araçlarında klima denetimlerini artırdı. Kent genelinde otobüs ve minibüslerde, klimanın aktif olarak çalışıp çalışmadığını kontrol eden ekiplerimiz, kliması çalışmayan araçlara da cezai işlem uyguluyor.”

BİLDİRİN

Bu açıklama ile yetinmeyen  Adana Büyükşehir Belediyesi, kliması çalıştırılmayan minibüs, midibüs  ve otobüs sürücülerine, vatandaşların yaptığı ikazlara uyamayanların, 153  numaralı hatta bildirilmesi  sonrası, Belediye Zabıta Ekiplerinin gerekli işlemi anında başlatacağı, kurallara uyamayan araç ve sürücülerinin ise,  seferlerden men edilecekleri de   öğrendiğimiz bilgiler arasında yer alıyor. ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER