1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KPSS ortaöğretim sınav sonuçları açıklandı

3.5 milyon adayın beklediği KPSS sınav sonuçları az önce açıklandı. 20 Kasım tarihinde yapılan KPSS ortaöğretim sınavının sonuçları ÖSYM’nin sonuç açıklama sayfasında erişime açıldı. Adaylar kimlik bilgileri ile sonuçlarına ulaşabiliyor.

KPSS ortaöğretim sınav sonuçları açıklandı
Bu haber 20 Aralık 2016 - 10:36 'de eklendi ve 2.168 views kez görüntülendi.

Ortaöğretim yani lise mezunlarına yönelik düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) 20 Kasım’da gerçekleştirildi. Sınav için 3 milyon 498 bin 335 aday başvurmuş, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarihinde bir rekor kırılmıştı. 

ÖSYM KPSS sınav sonuçlarını az önce yayınladı. Adaylar sonuçlarını ÖSYM’nin sonuç açıklama sayfasından erişebiliyor.

KPSS SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ…

Ülkemizde iş bulmak oldukça zorlu bir imkandır. Bu zorlu imkanı yakalayabilmek için de artık iş verenler oldukça seçici davranmaktadırlar. Artık üniversite mezunlarının bile işsiz olduğunu düşünecek olursak eğitimin zaten tamamlanmış olması ve onun yanı sıra ekstradan kişinin kendini geliştirmesi gerekmektedir. Bunlar iş verenle ve kurumun niteliği açısından artık önemli bir hale gelmiştir. İş imkanı maaş olarak görünmemektedir. Artık iş imkanları bir maaş olarak görülmemektedir. Aynı zamanda kişiler iş imkanlarının yanı sıra işin sunduğu güvencelere de oldukça dikkat etmektedirler. Çünkü her şeyin giderek pahalı olduğu bir ülke olarak bir maaş yeterli olmamaktadır. Bu sigorta güvenceleri de başta sağlık alanında olmak üzere diğer bir çok sosyal alanda kişiye oldukça imkanlar sunarak daha kaliteli bir yaşam sürdürmesine neden olmaktaydı. Bunun için ise kişi nitelikli bir sigorta güvencesi sağlayan bir kurum ile çalışmak istemektedirler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER