1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KÜRŞAT AKPINAR POZANTI KOORDİNATÖRÜ

KÜRŞAT AKPINAR POZANTI KOORDİNATÖRÜ
Bu haber 12 Temmuz 2021 - 10:28 'de eklendi ve 799 views kez görüntülendi.

KÜRŞAT AKPINAR POZANTI KOORDİNATÖRÜ

 Pozantı’da Ak Partiyi, 2001 yılında kurarak, önce kurucu sonrasında ise, seçilmiş İlçe Başkanı olarak, yaklaşık  beş yıl  görev yapan ve bu süre zarfında yapılan tüm seçimlerde, Pozantı da büyük başarılara imza atan,  2007 yılı genel seçimlerinde, Ak Parti Adana listesinden, Millet Vekili Adayı olan Kürşat Akpınar, Adalet ve Kalkınma Partisinde, yıldızı giderek parlayan önemli bir siyasetçi konumunu, sürdürmeye devam ediyor.

Ak Parti Adana İl Başkanlığına atanan ve sonrasında da, seçilmiş İl Başkanı olarak, görevini devam ettirmekte olan Mehmet Ay’ın kadrosunda, İl Başkan Yardımcılığı ve Yerel Yönetimler Başkanlığını da, yapmakta olan Kürşat Akpınar’a, yeni bir görev daha verildi. Geçtiğimiz günlerde de, Ak Parti Pozantı İlçe Koordinatörü olarak, görevlendirildi.

 Yanı sıra Kürşat Akpınar, Ak Parti Adana Teşkilatının, İl genelindeki faaliyetlerinde de hazır bulunup, önemli bir isim olarak görevini sürdürmeye devam ediyor.

Kürşat Akpınar, geçtiğimiz hafta içeresinde, Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Necati Şen,  İlçe Kadın Kolları Başkanı Yasemin Vural Güney, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak Ünal ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelerek, sürdürülmekte olan  çalışmalar hakkında, görüş alışverişinde bulundular. (Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER