1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KÜRŞAT AKPINAR TAARRUZA GEÇTİ

KÜRŞAT AKPINAR TAARRUZA GEÇTİ
Bu haber 04 Eylül 2023 - 8:44 'de eklendi ve 801 views kez görüntülendi.

KÜRŞAT AKPINAR TAARRUZA GEÇTİ

İş insanı ve siyasetçi Kürşat Akpınar, aktif siyasi hayatına Ülkücü Gençlikte başladı. Pozantı da pek çok iş insanın, muhasebe kayıtlarını tutuyor olması nedeni ile de, kısa süre içerisinde geniş bir  çevreye sahip oldu.

2002 yılından itibaren de, aktif siyaset alanını genişletti. Ak Parti Pozantı İlçe Teşkilatının önce kurucu, sonrasında seçilmiş İlçe Başkanı oldu. 2007 seçimlerinde, Ak Parti Adana Listesinden Millet Vekilliği sıralamasında yer aldı. Bu arada  da iş hayatını genişletti. Adana -Pozantı otobanı üzerinde bulunan Toroslar Dinlenme Tesislerinin İşletmeciliğini aldı  ve  Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

 Ak Partinin Adana siyasetinde de etkili oldu.  Geçtiğimiz yıla kadar da, Ak Parti Adana İl Yönetim Kadrosunda, Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak görev aldı.  Bu çok yönlülüğü ile de,  her zaman ilgi odağı olmasını bilen Kürşat Akpınar, geçen hafta 30 Ağustos Zafer Bayramının 101 . Yıldönümü dolayısıyla,  sosyal medyasın dan  bir durum paylaşımı yaptı. Ve günün anlamına uygun olarak da aşağıdaki açıklama ile de, yerel seçimler için siyasi taarruzu  başlatarak, paylaşımı aynen aşağıdaki şekilde oldu:

“Pozantı için söylenecek sözümüz ve yapacak çok işimiz var. Fırsat verildiği an da,  hazırladığımız Pozantı eylem planımızı açıklıyoruz.  Günü geldiğinde, tek-tek hayata geçireceğiz. Bugüne kadar söylenmemiş, yada yarım kalmış sözleri biz tamamlayacağız.  Pozantı’nı sorunları belli. Zamanı geldiğinde, Ankara -Pozantı arası bürokrasi trafiği ile, tüm beklentileri tek -tek hayata geçireceğiz.  Kürşat Akpınar”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER